Diskuzní fórum

poradíte mi někdo?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 1. 2015 / 20:15:42 (před 9 roky)
off
:si16666 napsal(a): grosjean28 napsal(a):

Založil jsem si na této stránce účet, ale nerozumím tomu, jak si zde nějaký seriál přehrát. Třeba bych chtěl sledovat druhou řadu seriálu Impérium mafie v Atlantic City, ale ukáže se mi jen titulní stránka a žádné možnosti si tento seriál přehrát. Může mi prosím někdo tady poradit jak na to? Předem děkuju.

Další, kdo si prvně nepřečetl FAQ a až potom se registroval.
Takže: Nechápu, proč si vy všichni myslíte, že tohle je nějaký web na přehrávání seriálů, ale všichni se prostě mýlíte. Tohle seriálová databáze! Stejně, jako se tady nedají najít odkazy na stahování seriálů. Na tomhle webu je možné se o seriálech spoustu dozvědět, ale prostě si je nelze přehrát, takže kdyby jste se všichni před registrací obtěžovali přečíst si FAQ, nemuselo by se na to tady otevírat téma v diskuzi. A laskavě už si to všichni zapamatujte a nezabírejte tady místo tímto tématem na diskuzi!

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 1. 2015 / 20:22:04
Thierry14
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 1. 2015 / 22:22:01 (před 9 roky)
off
The Doctor from The TARDIS napsal(a):

Další, kdo si prvně nepřečetl FAQ a až potom se registroval.
Takže: Nechápu, proč si vy všichni myslíte, že tohle je nějaký web na přehrávání seriálů, ale všichni se prostě mýlíte. Tohle seriálová databáze! Stejně, jako se tady nedají najít odkazy na stahování seriálů. Na tomhle webu je možné se o seriálech spoustu dozvědět, ale prostě si je nelze přehrát, takže kdyby jste se všichni před registrací obtěžovali přečíst si FAQ, nemuselo by se na to tady otevírat téma v diskuzi. A laskavě už si to všichni zapamatujte a nezabírejte tady místo tímto tématem na diskuzi!

Souhlasím, ale pro příště prosím mít trpělivost. Ne každý se umí orientovat na stránkách a proto je tady fórum, které slouží pro zjištění informací i když se některé otázky opakují. Kdo se neptá, nic se nedozví.

Tenhle web slouží hlavně pro informace o seriálech, hercích atd. Je zde možnost si stáhnout titulky s poděkováním autorům. Také si můžete zkrátit čekání playlistem nebo si zahrát nějakou hru a je-li k dispozici soutěž o hodnotné ceny, poté si každý registrovaný uživatel může zasoutěžit.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 1. 2015 / 23:34:19 (před 9 roky)
off
Thierry14 napsal(a):

Souhlasím, ale pro příště prosím mít trpělivost. Ne každý se umí orientovat na stránkách a proto je tady fórum, které slouží pro zjištění informací i když se některé otázky opakují. Kdo se neptá, nic se nedozví.

Jo, jenomže tohle je očividný příklad toho, kdy dotyčný nic nehledal, nic si nezjišťoval, prostě šel na stránku seriálu, stránka mu přehrání epizod sama nenabízela, tak místo toho, aby vivinul nějakou snahu, šel prostě do fóra, však on mu to nějaký blbec vysvětlí, aby nemusel hnout prsten. Já neříkám, poprosil a poděkoval předem, kdyby pak nebyla příležitost, ale to je slušnost, kvůli které se snadno přehlédne ta vypočítavost.
Na zjištění toho, jak to skutečně je, člověk nemusí být počítačový génius. Serialzone nijak nenaznačuje, že by se tu seriály sledovat daly, FAQ je na tohle téma přímo zaměřené. A netvrď mi, že nevěděl o existenci FAQ. Z toho, co o dotyčném víme, to není zas člověk, co by byl na netu poprvé, a uměl stěží víc než přihlášení na mail. A existují další způsoby, jak tohle člověk zjistí. Nikdy jsem to nepočítala, ale řekla bych ze svého užívání, že takových 5 způsobů to bude. Je na to ale potřeba uvažovat a hlavně se vůbec pokusit něco zjistit.
Já netvrdím, sama jsem včera nemohla najít, kde se mrknu, jak jsem tipovala u Zlatých glóbů. Můžu si za to z velké části sama, už jen třeba tím, že věčně zapomínám nosit brýle, ale zrovna tohle se objevovalo tak často, že když se po tom člověk chce podívat, tak neexistuje způsob, jak by mu odpověď mohla uniknout.

Thierry14
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 1. 2015 / 06:58:27 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Jo, jenomže tohle je očividný příklad toho, kdy dotyčný nic nehledal, nic si nezjišťoval, prostě šel na stránku seriálu, stránka mu přehrání epizod sama nenabízela, tak místo toho, aby vivinul nějakou snahu, šel prostě do fóra, však on mu to nějaký blbec vysvětlí, aby nemusel hnout prsten. Já neříkám, poprosil a poděkoval předem, kdyby pak nebyla příležitost, ale to je slušnost, kvůli které se snadno přehlédne ta vypočítavost.
Na zjištění toho, jak to skutečně je, člověk nemusí být počítačový génius. Serialzone nijak nenaznačuje, že by se tu seriály sledovat daly, FAQ je na tohle téma přímo zaměřené. A netvrď mi, že nevěděl o existenci FAQ. Z toho, co o dotyčném víme, to není zas člověk, co by byl na netu poprvé, a uměl stěží víc než přihlášení na mail. A existují další způsoby, jak tohle člověk zjistí. Nikdy jsem to nepočítala, ale řekla bych ze svého užívání, že takových 5 způsobů to bude. Je na to ale potřeba uvažovat a hlavně se vůbec pokusit něco zjistit.
Já netvrdím, sama jsem včera nemohla najít, kde se mrknu, jak jsem tipovala u Zlatých glóbů. Můžu si za to z velké části sama, už jen třeba tím, že věčně zapomínám nosit brýle, ale zrovna tohle se objevovalo tak často, že když se po tom člověk chce podívat, tak neexistuje způsob, jak by mu odpověď mohla uniknout.

Ano souhlasím, je to zde několikrát řečeno a je to většinou o línosti si prolistovat FAQ nebo fórum. S nikým se nehádam jen to chce mít s nimi prostě svatou trpělivost a nenechat se rozhodit :)

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
21. 4. 2015 / 22:33:25 (před 9 roky)
off

Ahoj, muže mi prosím někdo poradit, jak se dělají proklikávací odkazy. Chtěla jsem někomu dát do příspěvku odkaz na Desáté království, pod rámečkem diskuze jsem zmáčkla odkaz a zkopírovala jsem do něj tu adresu, ale nejde to proklikávat. Budu vděčná za radu. Ukázka: odkaz

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 4. 2015 / 22:37:09 (před 9 roky)
on
LadyJ napsal(a):

Ahoj, muže mi prosím někdo poradit, jak se dělají proklikávací odkazy. Chtěla jsem někomu dát do příspěvku odkaz na Desáté království, pod rámečkem diskuze jsem zmáčkla odkaz a zkopírovala jsem do něj tu adresu, ale nejde to proklikávat. Budu vděčná za radu. Ukázka: odkaz

Musíš napsat něco mezi ty [linky]. Třeba odkaz, klikni zde a tak.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
LadyJ
21. 4. 2015 / 23:07:59 (před 9 roky)
off

zkouška tady

LadyJ
21. 4. 2015 / 23:08:36 (před 9 roky)
off

díky