Diskuzní fórum

Prosím pozte mi pri identifikaci serialu....

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

x2xx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 2. 2014 / 09:23:05 (před 10 roky)
off

Je to asi 2 roky jsem sledoval, ale jen krátce seriál v němž hlavní hrdina nestárnul a každý rok si fotografoval město uprostřed silnice, tuším v New Yorku. Pokud si vzpomínám byl to detektiv. Víc nevím ... je toho po čertech málo, ale třeba někdo pomůže ... děkuji předem.

I pád na hubu je krok vpřed......
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 2. 2014 / 09:26:31 (před 10 roky)
off

https://www.serialzone.cz/serial/new-amsterdam/

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
x2xx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 2. 2014 / 23:40:07 (před 10 roky)
off

>>>> MOUSE : DĚKUJI

I pád na hubu je krok vpřed......
lenna.milla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 3. 2014 / 09:54:26 (před 10 roky)
off

Hledám název seriálu, u kterého jsem viděla pouze úvodní znělku v TV (Prima Cool a nebo ČT2) asi před 3 měsíci. Znělka byla celá dabovaná a pojednávala o ztrátě soukromí na internetu, používáním mobilu, o různých konspiračních teorií zneužití dat, o internetové kriminalitě.

Dívala jsem se na TV programy snad všech stanic a žádný takový seriál nedávají. Asi už skončil. Nedokázal byste mi někdo poradit?

Díky moc.

Lenna

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
11. 3. 2014 / 14:33:36 (před 10 roky)
off

jediné, čo sa mi na to podobá, je Black Mirror / Černé zrcadlo - ale nie som si istý, či bola znelka dabovaná, lebo má iba 18 sekúnd a nič sa v nej nehovorí...a taktiež sa to nevysielalo na tebou spomínaných staniciach, ale na Cinemaxe...tak skús prípadne mrknúť na profil, ale asi to nebude ono:

Black Mirror

skôr si myslím, že nehľadáš klasický seriál, ale skôr nejaký dokumentárny cyklus, aspoň teda podľa popisu to tak vyzerá...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."