Diskuzní fórum

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

marketka.kr01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
5. 2. 2014 / 19:30:27 (před 10 roky)
off

Jak můžu dát ten seriál na profil? Jako že když tam napíšu oblíbený seriál abych tam měla i ten obrázek s tím hodnocením. Díky

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 2. 2014 / 19:58:57 (před 10 roky)
off
marketka.kr01 napsal(a):

Jak můžu dát ten seriál na profil? Jako že když tam napíšu oblíbený seriál abych tam měla i ten obrázek s tím hodnocením. Díky

Klikneš si na daný seriál, tam posledná kategória "Další" - "Widgety" a tam si vyberieš, či chceš veľký alebo malý obrázok a odkopíruješ do profilu BB Code.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2014 / 19:59:09
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
5. 2. 2014 / 20:03:28 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Klikneš si na daný seriál, tam posledná kategória "Další" - "Widgety" a tam si vyberieš, či chceš veľký alebo malý obrázok a odkopíruješ do profilu BB Code.

Nebo pod hodnocením "Widgety pro váš web" :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Lill
15. 2. 2014 / 21:39:38 (před 10 roky)
off

Dnes mi pribudla trofej "vyhledávaný kamarád", zistím nejako, kto si ma pridal ako kamaráta?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
15. 2. 2014 / 22:25:24 (před 10 roky)
on
Lill napsal(a):

Dnes mi pribudla trofej "vyhledávaný kamarád", zistím nejako, kto si ma pridal ako kamaráta?

profil --> vpravo dole máš "přátelé" a tam si preklikávaš medzi "mají mě v přátelích" a "mám v přátelích" ;) priamo klikni na ten nápis...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 2. 2014 / 07:08:04 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

profil --> vpravo dole máš "přátelé" a tam si preklikávaš medzi "mají mě v přátelích" a "mám v přátelích" ;) priamo klikni na ten nápis...

Ovšem musíš mít nějaké přátele.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
HonZajs000
16. 2. 2014 / 08:54:22 (před 10 roky)
off

Řešeno po zprávách.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 2. 2014 / 11:42:07 (před 10 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Ovšem musíš mít nějaké přátele.

whaat? to akože kebyže ja nemám medzi priateľmi nikoho, ale naopak mňa má medzi priateľmi dajme tomu 5 ľudí, tak sa mi tam vôbec nezobrazia? chápem to správne? čiže aj ja musím mať aspoň 1 človeka pridaného ako priateľa? lebo mám taký pocit, že už som na profiloch iných ľudí párkrát videl, že nemajú nikoho oni medzi priateľmi a ani ich nikto nemá a dalo sa normálne medzi tými 2 kategóriami preklikávať...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
16. 2. 2014 / 11:46:22 (před 10 roky)
off

inekafe: áno, je to tak, preto som to nemohla nájsť :D nie, že by som bola slepá, ale keď nikoho nemám v priateľoch, tak sa mi to tam vôbec nezobrazuje.

HonZajs000
16. 2. 2014 / 11:46:33 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

whaat? to akože kebyže ja nemám medzi priateľmi nikoho, ale naopak mňa má medzi priateľmi dajme tomu 5 ľudí, tak sa mi tam vôbec nezobrazia? chápem to správne? čiže aj ja musím mať aspoň 1 človeka pridaného ako priateľa? lebo mám taký pocit, že už som na profiloch iných ľudí párkrát videl, že nemajú nikoho oni medzi priateľmi a ani ich nikto nemá a dalo sa normálne medzi tými 2 kategóriami preklikávať...

Já myslím, že někoho mít v přátelích musíš, aby se ti v profilu ten box "Přátelé" s možností překlikávání vůbec zobrazil.

1/2
12