Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžu hlasovat pro sebe? Jestli ne, tak bych hlasoval pro xxmartinxx sice s 95% jeho názorů nesouhlasím a Hvězdný Bráně dal 80%, ale každý se může občas překliknout.
AlexKapranas napsal(a):
Můžu hlasovat pro sebe? Jestli ne, tak bych hlasoval pro xxmartinxx sice s 95% jeho názorů nesouhlasím a Hvězdný Bráně dal 80%, ale každý se může občas překliknout.
To mě pak napadá, čím si to zasloužím? ;-D
konz napsal(a):
Copak se stalo?Zamrzlo to tady? Nebo už se zase vyhlasil další vítěz?
Nezamrzlo:)Ale lidi tu nechoděj
AlexKapranas napsal(a):
Nemůžeš hlasovat pro sebe.Nic proti tobě ale to by si každý dával hlasy sobě a nebyla by to soutěž.
Kruci, poslední dobou jsem tu moc aktivní nebyl (vůbec), tak si můžu nechat zajít chuť :D
scr00chy napsal(a):
Kruci, poslední dobou jsem tu moc aktivní nebyl (vůbec), tak si můžu nechat zajít chuť :D
Ona to je spíš nakonec anketa mezi pár lidmi a hlavně těmi, co si povídají na fóru :) viďte? :)
AlexKapranas napsal(a):
Jen proto, že chci odpovědět celou větou, nenapíšu pouze LOL :))
megawir napsal(a):
Ona to je spíš nakonec anketa mezi pár lidmi a hlavně těmi, co si povídají na fóru :) viďte? :)
Přesně tak. Tahle anketa prakticky nemá smysl. Ale nápad to byl zajímavej.
megawir napsal(a):
Jen proto, že chci odpovědět celou větou, nenapíšu pouze LOL :))
Taky mě to napadlo, ale byl bych sám proti sobě.
Vyhrává Veri.Já vím ale když se do téhle anketky nikdo nehlásí, tak je to těžké.Domluvím se s veri o ceně.