Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pokud jo, tak máme vlastní fan stránku, tak se staňte fanoušky, ať můžeme mít radost... :-)
Link
Fruiko napsal(a):
Pokud jo, tak máme vlastní fan stránku, tak se staňte fanoušky, ať můžeme mít radost... :-)
Link
Dle rozkazu!!! :-D
Přidal jsem se :-D
Me too:)
O facebooku už sem slyšel, ale nikdo mi nedokáže vysvětlit, co to vlastně je? Prej je to super, ale to mi moc neřekne...
xxmartinxx napsal(a):
O facebooku už sem slyšel, ale nikdo mi nedokáže vysvětlit, co to vlastně je? Prej je to super, ale to mi moc neřekne...
Něco jako spolužáci.cz akorát tam máš všechny, co jsi kdy znal. A vidíš fotky, statusy atd.
Fruiko napsal(a):
Něco jako spolužáci.cz akorát tam máš všechny, co jsi kdy znal. A vidíš fotky, statusy atd.
Tak to mě neláká. Před pár lety mě někdo přemluvil, abych si udělal profil na Lidé.cz a byl sem tam asi dvakrát.
Ale teda díky za vysvětlení. Další z nezodpovězených otázek je vyřešená.
Hotovo, taky jsem se přidala :)
Tak když všichni:D Tak abych vam nááhodou nechyběla:D:D
xxmartinxx napsal(a):
Z toho si nic nedělej, já to taky do dneška nějak moc nechápu. Sice jsem se tam tedy asi před měsícem (dvěma) zaregistrovala ale jestli tam nahlédnu tak jednou dvakrát v týdnu, tak to je hodně.
Nějam mě to ani neláká. Zdá se mi to dosti nepřehledné, nevím no... moc mě to tedy k srdci nepřirostlo...