Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nikola9 napsal(a):
Z toho si nic nedělej, já to taky do dneška nějak moc nechápu. Sice jsem se tam tedy asi před měsícem (dvěma) zaregistrovala ale jestli tam nahlédnu tak jednou dvakrát v týdnu, tak to je hodně.
Nějam mě to ani neláká. Zdá se mi to dosti nepřehledné, nevím no... moc mě to tedy k srdci nepřirostlo...
Přesně tak!! Nejak se v tom neda zorientovat:(
pajam napsal(a):
Přesně tak!! Nejak se v tom neda zorientovat:(
Najednou je okolo mě úplný šílenství... Ze dne na den mají všichni moji kamarádi facebook a přemlouvají mě, abych si ho taky udělal. Ale nechápu, proč se kontaktovat s lidma, který vidim prakticky denně a ještě mám jejich icq, přes další stránky...
Pravděpodobně časem taky podlehnu, ale moc se mi do toho nechce...
xxmartinxx napsal(a):
Najednou je okolo mě úplný šílenství... Ze dne na den mají všichni moji kamarádi facebook a přemlouvají mě, abych si ho taky udělal. Ale nechápu, proč se kontaktovat s lidma, který vidim prakticky denně a ještě mám jejich icq, přes další stránky...
Pravděpodobně časem taky podlehnu, ale moc se mi do toho nechce...
Mě si tam zase přidal člověk, se kterým jsem ani jednou v životě pořádně nebavila a jediný co jsme si tak dokázali říct byl pozdrav... no a teď si mě dal do přátel ;D
Taky jsem se připojila:)
U nás ve škole vypukla "facebook mánie", takže abych byla "cool", tak jsem si ho taky pořídila. Má to tu výhodu, že jsem tam objevila starý kamarády ze základky a po dlouhý době jsem se s nima dala do řeči... A taky se tam zapojuju do různejch konverzací (často v Aj... donutilo mě to, začít se učit ájinu :D)
Je pravda že facebook je poněkud nepřehlednej... ale zvykám si.
Bacha na facebook Takže radeji ruce pryč.
xxmartinxx napsal(a):
V IT Crowd už to věděli dávno ;-D
Teraz myslíš FriendFace? Pretože to až tak dávno nebolo...
Yukari napsal(a):
Teraz myslíš FriendFace? Pretože to až tak dávno nebolo...
Tím myslím dřív než eurokomisař.
Pája napsal(a):
Bacha na facebook Takže radeji ruce pryč.
Ano správně, nechoďte tam, protože tam řádím já a moc se mi to líbí!!!