Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pája napsal(a):
Bacha na facebook Takže radeji ruce pryč.
Děcka pozor! Tady v této reportáži tvrdí, že prý nemáte dost rozumu co za osobní údaje tam uvedete. A ti starší mohou přijít i o práci.
Pája napsal(a):
Děcka pozor! Tady v této reportáži tvrdí, že prý nemáte dost rozumu co za osobní údaje tam uvedete. A ti starší mohou přijít i o práci.
Pche... Sranda musí být...
Pája napsal(a):
Tak nesmíme být tak blbí a napsat tam uplně všechno. Kdo si tam napíše snad i rodný číslo tak jeho chyba:)
pajam napsal(a):
Tak nesmíme být tak blbí a napsat tam uplně všechno. Kdo si tam napíše snad i rodný číslo tak jeho chyba:)
Asi tak... Nicméně tohle už je OT, takže zpátky k tématu...
I já jsem se přidal :-)
tak jsem se taky přidala.. ale zas moc často tam nechodim... vlastně skoro vůbec... :)
Je sranda vidieť skutočných ľudí za tými profilovými fotkami tu...
hmm a hmm už mě na to přemlouvalo hodně lidí a pořád jsem odolával. Teď jste mě donutily ješte vy. přijde mi to jako zbytečné a moc chaotické.
já musim bejt všude...tak sem se taky přidala