Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Před pár dny jsem si konečně založila účet na Facebooku, tak jsem se k Vám taky přidala :)
A pro ty, kdo pořád neví co to je, nabízím srovnání s něčím z česka, znáte libko? (Libimseti.cz) tak to pracuje na podobnym principu,
mimochodem, pokud jse o mě, stále ještě odolávám, naštěstí to v naší třídě maj jen asi 2 lidi, se kterýma ale moc nemluvím.
El Barto napsal(a):
A pro ty, kdo pořád neví co to je, nabízím srovnání s něčím z česka, znáte libko? (Libimseti.cz) tak to pracuje na podobnym principu,
mimochodem, pokud jse o mě, stále ještě odolávám, naštěstí to v naší třídě maj jen asi 2 lidi, se kterýma ale moc nemluvím.
Taky odolávám a odolávat věřím, že budu. Líbímseti mě taky nikdy nechytlo a ani nechytne.
Jediný z těch nových sociálních webů, na kterej jsem se zaregistroval je Twitter
Dobře, vyhráli ste. Nejsem nadšenej, ale byl sem k tomu donucenej okolím... Další oběť konzumní společnosti ;-D
xxmartinxx napsal(a):
Dobře, vyhráli ste. Nejsem nadšenej, ale byl sem k tomu donucenej okolím... Další oběť konzumní společnosti ;-D
A já taky tak kde je ta vaše fan stránka?
El Barto napsal(a):
A já taky tak kde je ta vaše fan stránka?
Je to horší než zlo. Hromadné sugestivní vymývání mozků. A jenom proto, že ho má každej se nehodlám přidat k bezduchým zástupům. ( Moji známí a přátelé kteří v tom humusu jedou snad prominou.... :) )
Dadulinka napsal(a):
Je to horší než zlo. Hromadné sugestivní vymývání mozků. A jenom proto, že ho má každej se nehodlám přidat k bezduchým zástupům. ( Moji známí a přátelé kteří v tom humusu jedou snad prominou.... :) )
Naprosto souhlasím. Já jsem kdysi byla přinucena si jej vytvořit a trpělivě lituji už tři roky. Podle mě ho nyní využívají hlavně puberťáci, kteří neustále rozvíjejí slovní zásobu typu Mocinky, MTMMR, já tě lovuju, OMG a podobně. Děs běs.