Diskuzní fórum

Používá někdo Facebook?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Redík
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
29. 3. 2009 / 23:46:28 (před 15 roky)
off

Tak jsem tam teda taky :-)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 3. 2009 / 23:19:57 (před 15 roky)
off

Před pár dny jsem si konečně založila účet na Facebooku, tak jsem se k Vám taky přidala :)

Milovnice seriálů <3
El Barto
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
17. 4. 2009 / 18:35:58 (před 15 roky)
off

A pro ty, kdo pořád neví co to je, nabízím srovnání s něčím z česka, znáte libko? (Libimseti.cz) tak to pracuje na podobnym principu,

mimochodem, pokud jse o mě, stále ještě odolávám, naštěstí to v naší třídě maj jen asi 2 lidi, se kterýma ale moc nemluvím.

Největší Simpsnolog, Comebackolog, Futuramanolog a Cimrmanolog na Břeclavsku. A hlavní Dodavatel hlášek Comebacku. Takže, pokud vás můžu poprosit, moc mi na ně nelezte.
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 4. 2009 / 18:57:38
Paulinho
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 4. 2009 / 22:27:53 (před 15 roky)
off
El Barto napsal(a):

A pro ty, kdo pořád neví co to je, nabízím srovnání s něčím z česka, znáte libko? (Libimseti.cz) tak to pracuje na podobnym principu,

mimochodem, pokud jse o mě, stále ještě odolávám, naštěstí to v naší třídě maj jen asi 2 lidi, se kterýma ale moc nemluvím.

Taky odolávám a odolávat věřím, že budu. Líbímseti mě taky nikdy nechytlo a ani nechytne.
Jediný z těch nových sociálních webů, na kterej jsem se zaregistroval je Twitter

Není dobré, aby člověk byl sám. Genesis, 2.18
Editováno: 3x | Naposledy: 17. 4. 2009 / 22:30:23
xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
13. 9. 2009 / 09:49:25 (před 15 roky)
off

Dobře, vyhráli ste. Nejsem nadšenej, ale byl sem k tomu donucenej okolím... Další oběť konzumní společnosti ;-D

El Barto
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
27. 10. 2009 / 09:05:29 (před 15 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Dobře, vyhráli ste. Nejsem nadšenej, ale byl sem k tomu donucenej okolím... Další oběť konzumní společnosti ;-D

A já taky tak kde je ta vaše fan stránka?

Největší Simpsnolog, Comebackolog, Futuramanolog a Cimrmanolog na Břeclavsku. A hlavní Dodavatel hlášek Comebacku. Takže, pokud vás můžu poprosit, moc mi na ně nelezte.
aaime
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 10. 2009 / 21:19:12 (před 15 roky)
off
El Barto napsal(a):

A já taky tak kde je ta vaše fan stránka?

Link

vdova po Jamesi Deanovi a budoucí žena Petera Bishopa
Chocolatca
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
22. 5. 2011 / 19:00:24 (před 13 roky)
off

Face je zlo, ale má ho každej :D Takže jj...

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 6. 2011 / 22:58:25 (před 13 roky)
off

Je to horší než zlo. Hromadné sugestivní vymývání mozků. A jenom proto, že ho má každej se nehodlám přidat k bezduchým zástupům. ( Moji známí a přátelé kteří v tom humusu jedou snad prominou.... :) )

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
AnnaZ.
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
29. 8. 2011 / 14:47:42 (před 13 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Je to horší než zlo. Hromadné sugestivní vymývání mozků. A jenom proto, že ho má každej se nehodlám přidat k bezduchým zástupům. ( Moji známí a přátelé kteří v tom humusu jedou snad prominou.... :) )

Naprosto souhlasím. Já jsem kdysi byla přinucena si jej vytvořit a trpělivě lituji už tři roky. Podle mě ho nyní využívají hlavně puberťáci, kteří neustále rozvíjejí slovní zásobu typu Mocinky, MTMMR, já tě lovuju, OMG a podobně. Děs běs.