Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, neznáte někdo, prosím, nějaký německý seriál (vlastně ani nemusí být německý, hlavně aby byl v němčině), ke kterému jsou titulky a který je aspoň trochu zajímavý? Potřebuji se zlepšit v poslechu a toto by mohla být zábavnější forma.
Děkuji za pomoc.
Raduš napsal(a):
Ahoj, neznáte někdo, prosím, nějaký německý seriál (vlastně ani nemusí být německý, hlavně aby byl v němčině), ke kterému jsou titulky a který je aspoň trochu zajímavý? Potřebuji se zlepšit v poslechu a toto by mohla být zábavnější forma.
Děkuji za pomoc.
Co třeba klasiky typu Medicopter 117, Kobra 11 nebo Rex? Popřípadě něco jako Big Ben atd.
Nevím, jak je to s dostupností. Ale celkem v pohodě seriál byl Berlin, Berlin. Jinak moc těch seriálů dostupných u nás není(Taky jsem hledal).
A určitě doporučuji minisérii - Unsere Mütter, Unsere Väter.
HonZajs000 napsal(a):
Co třeba klasiky typu Medicopter 117, Kobra 11 nebo Rex? Popřípadě něco jako Big Ben atd.
Jasně, to by nebylo špatný, ale nikde k tomu nemůžu najít titulky. Každopádně děkuji:)
La.Volpe napsal(a):
Nevím, jak je to s dostupností. Ale celkem v pohodě seriál byl Berlin, Berlin. Jinak moc těch seriálů dostupných u nás není(Taky jsem hledal).
A určitě doporučuji minisérii - Unsere Mütter, Unsere Väter.
Unsere Mütter, Unsere Väter nevypadá špatně, určitě to zkusím. Děkuji:)
Možná by nebylo špatný naladit v telce něco aktuálně a k tomu titulky...možná to mají s titulema i na netu té dané stanice. Teda německýma samozřejmě...
Unsere Mütter, unsere Väter jsem viděla nedávno a sice mě to nedojalo tak, jak jsem čekala, ale povedený to bylo hodně, takže taky doporučuju.