Diskuzní fórum

Německý seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Raduš
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 3. 2014 / 13:25:03 (před 10 roky)
off

Ahoj, neznáte někdo, prosím, nějaký německý seriál (vlastně ani nemusí být německý, hlavně aby byl v němčině), ke kterému jsou titulky a který je aspoň trochu zajímavý? Potřebuji se zlepšit v poslechu a toto by mohla být zábavnější forma.
Děkuji za pomoc.

The most important opinion you have is the opinion you have of yourself.
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
2. 3. 2014 / 13:30:29 (před 10 roky)
off
Raduš napsal(a):

Ahoj, neznáte někdo, prosím, nějaký německý seriál (vlastně ani nemusí být německý, hlavně aby byl v němčině), ke kterému jsou titulky a který je aspoň trochu zajímavý? Potřebuji se zlepšit v poslechu a toto by mohla být zábavnější forma.
Děkuji za pomoc.

Co třeba klasiky typu Medicopter 117, Kobra 11 nebo Rex? Popřípadě něco jako Big Ben atd.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 3. 2014 / 13:31:04 (před 10 roky)
off

Nevím, jak je to s dostupností. Ale celkem v pohodě seriál byl Berlin, Berlin. Jinak moc těch seriálů dostupných u nás není(Taky jsem hledal).

A určitě doporučuji minisérii - Unsere Mütter, Unsere Väter.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 12. 2014 / 14:09:58
Raduš
2. 3. 2014 / 14:42:14 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Co třeba klasiky typu Medicopter 117, Kobra 11 nebo Rex? Popřípadě něco jako Big Ben atd.

Jasně, to by nebylo špatný, ale nikde k tomu nemůžu najít titulky. Každopádně děkuji:)

Raduš
2. 3. 2014 / 14:42:47 (před 10 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Nevím, jak je to s dostupností. Ale celkem v pohodě seriál byl Berlin, Berlin. Jinak moc těch seriálů dostupných u nás není(Taky jsem hledal).

A určitě doporučuji minisérii - Unsere Mütter, Unsere Väter.

Unsere Mütter, Unsere Väter nevypadá špatně, určitě to zkusím. Děkuji:)

Beatrix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2014 / 01:15:19 (před 9 roky)
off

Možná by nebylo špatný naladit v telce něco aktuálně a k tomu titulky...možná to mají s titulema i na netu té dané stanice. Teda německýma samozřejmě...

Unsere Mütter, unsere Väter jsem viděla nedávno a sice mě to nedojalo tak, jak jsem čekala, ale povedený to bylo hodně, takže taky doporučuju.

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt