Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky všem za vaše tipy a návrhy a určitě něco z toho zkusím/zkouším co se sci-fi týče pokud máte nějaké dobré tipy i na nenadabované seriály možná bych něco zkusil, sice mám nejradši cz dabing ale titulky se přežít dají, zvlášť když člověk v noci jen hlídá počítač co 20 minut a mezitím koukám (šílená nuda :D)
Sci-fi...
Vzhledem k tomu že přechod ze SG a Firefly bude nejspíš vždy k slabšímu tak možná můžeš zkusit Andromedu...
Má sice nižší hodnocení a pokud začneš 1. sérií tak budou šance na úspěch ještě menší, ale šance na uchycení tady je.
Díky, určitě zkusím popisem zaujal názorama je to už horší ale zkusím ho.
Pokud lidem vadí to že to je podobné Star Treku nemuselo by to být špatné pokud hlavní postava nebude přitažlivá asi jako Kirk kterého z celýho seriálu mám rád asi nejmíň :D
Po dlouhé době se ozývám :)
Musím většině poděkovat za návrhy fajnových seriálů, kromě Falling Skies, jsem už zkusil všechnu doporučenou scifi a z velké části jsem nadšený, co mě zklamalo nejvíc je hodně doporučovaný Continnum ale každý máme jiný oblíbence, nedá se říci že nebyl zajímavý ale opět je to hlavně o stíhání teroristů, a mezi teroristy jsou i 2 velice kladné postavy z hvězdné brány, to je opravdu zklamáním :( navíc to není až tolik scifi.
Byla to slušná nálož mimo jiné jsem objevil čirou náhodou seriály 4400 a heureku který se mi moc líbili ale pomalu to dochází tak se znovu obracím na místní komunitu s tím že hledám dobrý scifi seriál, spíš podobný tomu co jsem vyjmenoval v prvním příspěvku ale pokud je cokoliv jiného zajímavého (sci-fi) mimo můj omezený rozhled budu vděčný :)
hynekzalesak napsal(a):
Musím většině poděkovat za návrhy fajnových seriálů...
Myslím, že by bylo nejlepší, kdybys napsal, které konkrétně jsi všechny už viděl, aby se tady lidé zbytečně neopakovali.