Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Person napsal(a):
Ani ja nepozerám len jednu epizódu denne :-) => Fruiko sa bude musieť zaprieť.
HYMIM je moc čerstvá. Neříkám, že to nemůže být něco, co už jsem viděl, ale tohle je opravdu moc nový.
Yukari napsal(a):
Ty by si dokázal pozerať HIMYM každý deň len jednu epizódu keď ich môžeš vidieť všetky naraz? Ja by som navrhla According to Jim, to bolo predabované aj do slovenčiny aj do češtiny (pokiaľ viem) a nie je to tak super, aby sa na to nedalo pozerať ale furt je to dosť dobré.
To zní zajímavě. Ještě jsem uvažoval o Sexu ve městě, nebo Ally. Tak uvidíme, kdo bude vítězem.
Fajn by bylo i Šest v tom, Báječná léta nebo Vincentův svět, ale všechno to je dost blbě sehnatelný.
Fruiko napsal(a):
HYMIM je moc čerstvá. Neříkám, že to nemůže být něco, co už jsem viděl, ale tohle je opravdu moc nový.
To zní zajímavě. Ještě jsem uvažoval o Sexu ve městě, nebo Ally. Tak uvidíme, kdo bude vítězem.
Fajn by bylo i Šest v tom, Báječná léta nebo Vincentův svět, ale všechno to je dost blbě sehnatelný.
Páni! Vaše problémy bych chtěl mít. Proč si nepustíš hudbu, a máš klid ne? Tak to řeším já...
konz napsal(a):
Páni! Vaše problémy bych chtěl mít. Proč si nepustíš hudbu, a máš klid ne? Tak to řeším já...
Protože jsem zvyklej usínat u televize.
Takový nenáročný, v klidu, seriál jsou Zoufalé manželky. Koukat se na to dá, ale zase to neni na závislost. Délka 40 minut. A to, že to je jenom pro ženský, neni pravda. Jenom teda nevím, jak jdou sehnat česky.
xxmartinxx napsal(a):
Takový nenáročný, v klidu, seriál jsou Zoufalé manželky. Koukat se na to dá, ale zase to neni na závislost. Délka 40 minut. A to, že to je jenom pro ženský, neni pravda. Jenom teda nevím, jak jdou sehnat česky.
Jdou. Ale taky jsem viděl nedávno. :-) Se mnou to je těžký. :-)
PAk mě napadaj Chirurgové. Na Scrubs to sice nemá, ale špatný to taky neni.
xxmartinxx napsal(a):
PAk mě napadaj Chirurgové. Na Scrubs to sice nemá, ale špatný to taky neni.
Nebo Lenssen a spol!!! Oproti chirurgům je tam jeden super knír!!!
No uvažuju ještě o X-files, ale to už je všechno kolem 40 minut a to je už docela dlouhý...
Fruiko napsal(a):
No uvažuju ještě o X-files, ale to už je všechno kolem 40 minut a to je už docela dlouhý...
Dokonalej seriál je In treatment. Ale ten asi neni česky. A dobře by se u něj usínalo, protože tam jenom mluvěj lidi. A je dlouhej 25 minut.
xxmartinxx napsal(a):
Dokonalej seriál je In treatment. Ale ten asi neni česky. A dobře by se u něj usínalo, protože tam jenom mluvěj lidi. A je dlouhej 25 minut.
aj ten je po česky - ČT1 ho vysiela