Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Co třeba Mr.Bean?
hezký seriál..můžeš se u něj odreagovat..
Josefina napsal(a):
Co třeba Mr.Bean?
hezký seriál..můžeš se u něj odreagovat..
To je fakt, tam ani čeština není důležitá...
Mě napadlo leda Dva a půl chlapa. Pokud to splňuje poslední bod tvých podmínek ;) :D Moc to neznám, ale viděla jsem dnes upoutávku, která byla docela vtipná a i ty 2 díly, co jsem viděla, nebyly zas tak špatné.
Venda:) napsal(a):
Mě napadlo leda Dva a půl chlapa. Pokud to splňuje poslední bod tvých podmínek ;) :D Moc to neznám, ale viděla jsem dnes upoutávku, která byla docela vtipná a i ty 2 díly, co jsem viděla, nebyly zas tak špatné.
Dva díly? To je docela málo na doporučení...
Logan napsal(a):
Dva díly? To je docela málo na doporučení...
To je, ale pokud vy jste viděli třeba více dílů a hledáte seriál v podobném duchu a NÁHODOU jste si na něj třeba nevzpomněli, tak já pouze připomínám :).
Já bych osobně doporučila Přátele, jenže to je už od základu zatrhnuto :/
Venda:) napsal(a):
To je, ale pokud vy jste viděli třeba více dílů a hledáte seriál v podobném duchu a NÁHODOU jste si na něj třeba nevzpomněli, tak já pouze připomínám :).
Já bych osobně doporučila Přátele, jenže to je už od základu zatrhnuto :/
Náhodou Dva a půl chlapa je geniální nápad. Jen se bojím, že bod o sehnatelnosti nebude nejlehčí, pochybuju, že to někdo nahrával, když to jelo na Nově a o DVDčku jsem taky neslyšel. :-(
Jinak myslím, že máme vítěze. ;-)
Fruiko napsal(a):
Jinak myslím, že máme vítěze. ;-)
Áno? A Čo to teda bude?
Yukari napsal(a):
Áno? A Čo to teda bude?
Dva a půl chlapa, přeci. :-) Splňuje to všechny podmínky, navíc těch 5 sérií, co je v češtině znamená, že tak 2-3 měsíce mám s večerníčkem vystaráno. :-) Ale psát můžete dál. Ať si něco připravím do zásoby.