Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Josefina napsal(a):
Máš rád CSI?Možná bych je mohla doporučit
Ty jo . U toho bych se kolikrát opravdu bála usínat:D
Venda:) napsal(a):
Ty jo . U toho bych se kolikrát opravdu bála usínat:D
Náhodou, mě se po CSI usíná krásně... prostě je žeru...
Lucik21 napsal(a):
Náhodou, mě se po CSI usíná krásně... prostě je žeru...
To je potom hned jednoduší, to se rozumí :)
To je potom hned jednoduší, to se rozumí :)
;) A další, co na mě zabírá, je Dr.House, tom mám pak tak dobrou náladu a jdu spát suprově naladěná
Lucik21 napsal(a):
;) A další, co na mě zabírá, je Dr.House, tom mám pak tak dobrou náladu a jdu spát suprově naladěná
Jo tak tohle chápu :D House je skvělej. Na usínání taky není špatnej, pokud neusneš uprostřed novýho dílu - dávaj ho hrozně pozdě:D:D
Lucik21 napsal(a):
Dobrá volba!To si může Fruiko pořídit na DVD
Josefina napsal(a):
Dobrá volba!To si může Fruiko pořídit na DVD
Dr. House je podle mě občas hltací. :-) CSI už patří mezi ty delší, ale je to taky alternativa, jeden čas jsem usínal u Myšlenek zločince, tak CSI snad vydržím, ale mám tam hodně nakoukáno.
House ale neni dobry, kdyz nemuzes spat - protoze na neho budes koukat celou noc, coz mas treba az 8 dilu, a 8 dilu House za sebou ti ho muze otravit :/ To nedoporucuju :D
Jo tak tohle chápu :D House je skvělej. Na usínání taky není špatnej, pokud neusneš uprostřed novýho dílu - dávaj ho hrozně pozdě:D:D
To mi zas tak nevadí, jsem noční sůva... Ale někdy jsem taky utahaná, nicméně House vždycky vydržím ;)