Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já navrhuju Comeback jednak se to dá sehnat třeba na uloz.to ale pokud by ti nevadil brat do postele notebook tak i na nova.cz
i když tu už asi out je, podle mě to je hodně návykový.
Nebo taky ženatý se závazky teď to vychází na DVD
Hele a co takhle TBBT - teorie velkýho třesku? je to sranda, dabovaný, tak málo dílů to zase nemá, půlhoinkový, nenáročný, a zas to neni taková ptákovina a navíc - dobře se potom usíná (osobně odzkoušeno:D)
Venda:) napsal(a):
A Přátelé po slovensku jsou jací? Tčeba já mám český Přátele mnohem radši než originální.
A How i met nadabované si snad neumím představit, protože Neil Patrick má skvělý hlas - takový frajerský a k těm jeho průpovídkám a grimasám je ideální:)
Po tom, co jsem se po pátý podívala na všechny série Přátel v češtině mě přemohla zvědavost jaký to je ve slovenštině. A musím říct, že to není zas tak špatný.. :)) Co se týče HIMYM celý díly jsem ve slovenštině nikde nesehnala, ale jenom pár ukázek na Youtube mi stačilo abych to zhodnotila jako "Katastrofa" :/ nic proti ale ten dabing je vážně hroznej :))
zajic.felix napsal(a):
Hele a co takhle TBBT - teorie velkýho třesku? je to sranda, dabovaný, tak málo dílů to zase nemá, půlhoinkový, nenáročný, a zas to neni taková ptákovina a navíc - dobře se potom usíná (osobně odzkoušeno:D)
s tím souhlasím, u toho se dobře usíná :D sice neusínám přímo u videa, ale jsem dost magor na to, že jsem si videa zkonvertovala do MP3 a jenom je poslouchám (vážně mi hrabe...) XD
vejdelkova.jana napsal(a):
s tím souhlasím, u toho se dobře usíná :D sice neusínám přímo u videa, ale jsem dost magor na to, že jsem si videa zkonvertovala do MP3 a jenom je poslouchám (vážně mi hrabe...) XD
:D Tak to mě ještě nenapadlo...Zkonvertovat seriál do MP3,alespoň bych si ušetřil zrak...Ale já bych navrhoval Big Bang Theory ,How I Met Your Mother,nebo klasiku Simpsonovi...