Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Všem přeji hezký den popřípadě večer :-)
chtěl bych Vás požádat o identifikaci názvu seriálu který jsem před pár lety viděl a rád bych se ho pokusil najít. Děj je zhruba o tomto:
Dva snoubenci se rozhodnou seznámit svoje rodiče. Problém je v tom že otec ženicha je dost homofobní a nevěsta má dva tatínky přičemž právě ti dva tatínkové žijí v nádherně zařízeném bytě kdežto otec ženicha je typický představitel sportovního fanouška který po příchodu domu otevře pivo, pustí TV na sportu a manželka ho obskakuje. V seriálu dochází ke spoustě vtipných dialogů když se tyto dvě rodiny a světy potkávají.
Viděl jsem to tak před 3 roky a nevím absolutně název, proto se na Vás obracím z žádostí o pomoc. Snad se mi pak povede někde tento seriál najít :-)
Nemohlo by to být It's All Relative (Všechno je relativní)?
To je určitě ono, poradila bych už tehdy, ale vidím to prvně.
ševča napsal(a):
To je určitě ono, poradila bych už tehdy, ale vidím to prvně.
To já taky, prohledávala jsem databázi.
Drunk_Queen napsal(a):
Nemohlo by to být It's All Relative (Všechno je relativní)?
Je to ono, jsi nejlepší :-D Moc děkuji. Konečně vím jak se to jmenuje :-) Teď ještě ho někde sehnat :-) Je to opravdu super seriál. Skoro jako Raymonda má každý rád, ten je taky super :-)
Tealc_EU napsal(a):
Je to ono, jsi nejlepší :-D Moc děkuji. Konečně vím jak se to jmenuje :-) Teď ještě ho někde sehnat :-) Je to opravdu super seriál. Skoro jako Raymonda má každý rád, ten je taky super :-)
Bohužel, tak to chodí se seriály vysílanými před aférou megaupload. Doufej v opakování. Sice s dabingem, ale aspoň...
Tealc_EU napsal(a):
Nemáš zač, ráda jsem pomohla :). Přeji hodně štěstí s hledáním :).