Diskuzní fórum

Opravdu ztracena trofej...

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 3. 2014 / 18:28:22 (před 10 roky)
off
saraliv napsal(a):

Přesně tak. Já trofej zatím nenašla (ne že bych ji nějak extra hledala :p) a nestěžuju si. Ale vážně obdivuju vytrvalost milcal a inekafe mě by to nebavilo, jen by mě zajímalo kolik strávíte času čekáním na novou trofej a její hledání :D

na trofej nečakáme, pretože tá trofej stále niekde je ;) ona sa dá nájsť aj teraz aj hocikedy, lenže vzhľadom na 5884 seriálov v databázi sa asi nikomu nechce prehľadávať všetky tieto seriály...preto sa takmer vždy čaká na nápovedu(okrem prípadu, kedy na ňu niekto náhodou narazí pri nejakom známom seriáli alebo ak niekto z nudy začne prehľadávať seriály a proste má šťastie :D), pomocou kt. to už nie je až také strašne zdĺhavé nájsť - záleží od toho, aký žáner...ak je dráma alebo komédia(kde je najviac seriálov), tak ani nehľadám, ale pri ostatných to nie je problém, najviac je tuším okolo 600 seriálov v jednom žánri...no a hľadanie závisí od toho, v koľkom seriáli je trofej z tých 600...ak medzi prvými 10-timi, trofej mám hneď...ak je v polovici, trvá to pár minút...ak je na konci, tak to potrvá možno 10-15, max. 20 minút...a to mi zas tak veľa nepríde vzhľadom na to, že trofej je možnosť získať 1x za 12 hodín, samozrejme myslím prípad, keď sa čaká na nápovedu...takže vôbec to nie je časovo ani fyzicky náročné ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
saralive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 3. 2014 / 18:35:08 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

na trofej nečakáme, pretože tá trofej stále niekde je ;) ona sa dá nájsť aj teraz aj hocikedy, lenže vzhľadom na 5884 seriálov v databázi sa asi nikomu nechce prehľadávať všetky tieto seriály...preto sa takmer vždy čaká na nápovedu(okrem prípadu, kedy na ňu niekto náhodou narazí pri nejakom známom seriáli alebo ak niekto z nudy začne prehľadávať seriály a proste má šťastie :D), pomocou kt. to už nie je až také strašne zdĺhavé nájsť - záleží od toho, aký žáner...ak je dráma alebo komédia(kde je najviac seriálov), tak ani nehľadám, ale pri ostatných to nie je problém, najviac je tuším okolo 600 seriálov v jednom žánri...no a hľadanie závisí od toho, v koľkom seriáli je trofej z tých 600...ak medzi prvými 10-timi, trofej mám hneď...ak je v polovici, trvá to pár minút...ak je na konci, tak to potrvá možno 10-15, max. 20 minút...a to mi zas tak veľa nepríde vzhľadom na to, že trofej je možnosť získať 1x za 12 hodín, samozrejme myslím prípad, keď sa čaká na nápovedu...takže vôbec to nie je časovo ani fyzicky náročné ;)

Jasně, ale jak jsem psala chce to určitou trpělivost, kterou já nemám takže na trofeje kašlu :D a jdou mimo mě. Jedině kdybych ji našla náhodou :). Určitě se při tom nedá podvádět chce to jen systém přesně takový jak píšeš a pak objetovat těch podle tebe max. 20minut proklikávání :D
Takže pokud trofej opravdu chcete tak místo nádávání hledat!!!

Kdo se moc ptá, málo googlí- Darovaným titulkům na chyby nekoukej-Všechno padá, co software má. - Co na srdci, to na Facebooku. - Všude dobře, s WiFi nejlíp. - Tak dlouho se chodí s otázkou na Seznam, až se zajde na Google.
Poirot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
16. 1. 2015 / 08:47:55 (před 9 roky)
off

Ja som včera prehľadal polovicu seriálov (čiže asi 2500) a v polovici čítam, že trofej už bola nájdená. Takže by som musel začať úplne od začiatku. Hoho, to teda nie! :D

Budem rád keď napíšeš správu, alebo ma vyzvi v hre Kameň-Papier-Nožnice-Jašter-Spoke ;)
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 1. 2015 / 08:48:22
Poirot
16. 1. 2015 / 08:52:17 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

súhlasím s tebou a prajem ti úspešné vyriešenie problému s javascriptom alebo s čímkoľvek, čo spôsobuje daný problém...len sa mi zdá zbytočné osočovať "tých 2 ľudí", ako si nás dnes spomenula už minimálne v 2 rôznych diskusiách... 1. je to nefér a detinské, keďže ja s "milcal" sme dokopy našli trofej 106x, pričom sú tam ľudia, kt. ju sami našli už cez 100, 150, dokonca až 200x... a 2. nemôžem za to, že dokážem prehliadať v priemere 30-40 seriálov za minútu a tým pádom trofej nájsť rýchlejšie...už som viackrát niekde inde písal spôsob, akým to robím ja a ide to celkom rýchlo...takže stačí "natrénovať" ruky a ideš...alebo sa kvôli tebe(a ostatným, čo chcú trofej získať, ale namiesto toho, aby niečo spravili, len bedákajú) máme prestať snažiť hľadať, len aby si si ju ty mohla v pohodičke a pokoji nájsť? :)

Áno, prestaňte hľadať! :D
Mimochodom, ako vôbec trofej vypadá a kde sa nachádza? (V texte popisu seriálu, alebo?) Dík.

Budem rád keď napíšeš správu, alebo ma vyzvi v hre Kameň-Papier-Nožnice-Jašter-Spoke ;)
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 1. 2015 / 13:09:31 (před 9 roky)
off
Poirot napsal(a):

Ja som včera prehľadal polovicu seriálov (čiže asi 2500) a v polovici čítam, že trofej už bola nájdená. Takže by som musel začať úplne od začiatku. Hoho, to teda nie! :D

To je lepší počkat si na nápovědu. Tvůj postup jsem kdysi dávno taky zkoušel, ale vždy mě to přestalo bavit nejpozději u písmene B :-)
Jinak ztracená trofej vypadá tak, že pod popisem seriálu je text: Tady je ztracená trofej. Jestli ji chceš, tak si ji chyť (nebo něco takového tam je napsaný) a ty musíš kliknout na slovo "chyť." Pokud se to teda nezměnilo od doby, co jsem ztracenou trofej chytil naposledy :)

Hold the Door!
MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
16. 1. 2015 / 13:39:49 (před 9 roky)
off

Tak já našla trofej několikrát a bylo to náhodou. Jednou dokonce zůstala ve stejném seriálu, takže se vyplatí počkat. Nevím, jestli se dá někde zjistit kolikrát, když nejsem v top. No, nedělám si z toho sport, jak někteří přeborníci :D. Nic ve zlém, takže to inekafe klidně přejdi ;) :D.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
inekafe
16. 1. 2015 / 13:40:03 (před 9 roky)
off
Poirot napsal(a):

Áno, prestaňte hľadať! :D
Mimochodom, ako vôbec trofej vypadá a kde sa nachádza? (V texte popisu seriálu, alebo?) Dík.

plačeš na nesprávnom hrobe ;) resp. plačeš o 43 týždňov neskôr ;D ja už to dávno nehrávam, po chvíli to prestane baviť :)) teraz tam dominujú iní ľudia, veď si pozri históriu...

Poirot
20. 1. 2015 / 10:47:23 (před 9 roky)
off

Tak. Práve som po 3 hodinách (s malými prestávkami) ukončil prezretie profilov všetkých dobrodružných seriálov. Trofej nikde.
Nie, AdBlock nemám zapnutý.
Áno, v nastaveniach PC je všetko tak ako má.
Áno, pozeral som poriadne a roloval som až na samé dno stránok.

inekafe
20. 1. 2015 / 11:14:17 (před 9 roky)
off

aký používaš prehliadač? lebo myslím, že viacerí hlásili, že Internet Explorer má s týmto značné problémy a v ňom nič nenájdeš...ja mám Mozillu Firefox a nikdy som nemal problém...v Google Chrome by to snáď tiež malo fungovať...

Poirot
20. 1. 2015 / 12:59:34 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

aký používaš prehliadač? lebo myslím, že viacerí hlásili, že Internet Explorer má s týmto značné problémy a v ňom nič nenájdeš...ja mám Mozillu Firefox a nikdy som nemal problém...v Google Chrome by to snáď tiež malo fungovať...

Google Chrome