Diskuzní fórum

Opravdu ztracena trofej...

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 1. 2015 / 13:22:52 (před 9 roky)
on
Poirot napsal(a):

Tak. Práve som po 3 hodinách (s malými prestávkami) ukončil prezretie profilov všetkých dobrodružných seriálov. Trofej nikde.
Nie, AdBlock nemám zapnutý.
Áno, v nastaveniach PC je všetko tak ako má.
Áno, pozeral som poriadne a roloval som až na samé dno stránok.

Taky se mi to stalo nedávno. Daný žánr jsem projela asi 3x za sebou a projížděla bych dodnes, kdyby tu trofej nakonec nevyfoukl někdo jiný (a 100% jsem na tom seriálu byla). nevim no, prostě se stane, ale nevěš hlavu :)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 1. 2015 / 13:31:32 (před 9 roky)
on

ja som si ešte všimol, že niekedy, keď som otvoril 20-30 profilových stránok naraz, tak niekedy nestihlo načítavať(alebo blbol internet a načítavalo jednotlivé stránky pomalšie) a preto trofej vyskočila(ak bola v danom seriáli) až po niekoľkých sekundách, raz dokonca až po 10-tich :D ale to zrejme nie je tvoj prípad, keďže si to prehľadával 3 hodiny :D v dobrodružnom žánri je 687 seriálov, čiže to by som mal tak do 20-30 minút hotové mojou rýchlosťou ;D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
IrmaVep
20. 1. 2015 / 13:57:39 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

ja som si ešte všimol, že niekedy, keď som otvoril 20-30 profilových stránok naraz...

Hele, a to se teda může??? Já to tak taky jednou udělala, ale jak jsem přišla na profilovku s trfofejí, vyskočila hláška, něco jako "Tady chce někdo podvádět! Máš smůlu, trofej se schovala jinam" (nebo tak nějak to bylo...) :D Od té doby jedu poctivě po jednom seriálu. Možná to byla nějaká úprava pravidel až poté, cos přestal hrát...?
A btw, co je to za Andreu? :D (pokud je to osobní, jako bych nic neřekla) Jsem tě málem nepoznala, jak máš jinou profilovku :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 1. 2015 / 14:09:04 (před 9 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Hele, a to se teda může??? Já to tak taky jednou udělala, ale jak jsem přišla na profilovku s trfofejí, vyskočila hláška, něco jako "Tady chce někdo podvádět! Máš smůlu, trofej se schovala jinam" (nebo tak nějak to bylo...) :D Od té doby jedu poctivě po jednom seriálu. Možná to byla nějaká úprava pravidel až poté, cos přestal hrát...?
A btw, co je to za Andreu? :D (pokud je to osobní, jako bych nic neřekla) Jsem tě málem nepoznala, jak máš jinou profilovku :D

no, keď otvoríš viacero stránok naraz a v jednej z nich je trofej, tak sú 2 možnosti - 1. klikneš na ňu a napíše ti to to, čo si napísala, tzn. že kým si ty prišla na profil, trofej už niekto chytil a preto ťa to označilo za "podvodníka" :D a 2. možnosť by bola(tá bola u mňa častá), že po kliknutí na trofej mi to napísalo niečo ako "Hele, tady se nás někdo snaží oblbnout..." alebo niečo podobné a stačilo iba "refreshovať" stránku F5kou a znova trofej chytiť...

je to táto Andrea ;D to je taký medziskok, kým si nájdem nejaký nový obrázok ako avatar :D povedal som si, že je čas na zmenu :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
IrmaVep
20. 1. 2015 / 14:59:18 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

...trofeje, bla bla bla...

Aha, tak to potom jo! Díky za objasnění ;)

inekafe napsal(a):

...táto Andrea ;D...

Awwww, já zapomněla, že se vlastně máte rádi :D :D :D

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 1. 2015 / 14:59:29
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
20. 1. 2015 / 15:20:11 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

aký používaš prehliadač? lebo myslím, že viacerí hlásili, že Internet Explorer má s týmto značné problémy a v ňom nič nenájdeš...ja mám Mozillu Firefox a nikdy som nemal problém...v Google Chrome by to snáď tiež malo fungovať...

Na Chrome obcas blbne JAVA script.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
4/4
1234