Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak mě napadlo že v dnešní době se hodně lidí připojuje na net s podivuhodných, zajímavých a nelogockých míst. Tak sem házejte příspěvky odkud jste se zrovna připojili...
Tak já začnu. Momentálně jsem doma v pokoji...
Minulej čtvrtek sem se připojil z mekáče ve Vídni, kde maj dotykový počítače a internet zdarma, ale vydržel sem asi dvě minuty, protože to nešlo ovládat.
xxmartinxx napsal(a):
Minulej čtvrtek sem se připojil z mekáče ve Vídni, kde maj dotykový počítače a internet zdarma, ale vydržel sem asi dvě minuty, protože to nešlo ovládat.
Ve Vídni...? To bych nepřežila němčinu v tom kompu :).
Já jsem oproti Tobě žabař, sedím doma v obyváku před televizí...
Lucik21 napsal(a):
Ve Vídni...? To bych nepřežila němčinu v tom kompu :).
Já jsem oproti Tobě žabař, sedím doma v obyváku před televizí...
Ale tak to byla náhoda... školní exkurze... A v mekáči mě to napadlo. Jinak největší dálka je Lichtenstejn o prázdninách.
xxmartinxx napsal(a):
Ale tak to byla náhoda... školní exkurze... A v mekáči mě to napadlo. Jinak největší dálka je Lichtenstejn o prázdninách.
Hm, aha. To u mě to historicky nejdál od mýho domu bylo v Rusku v Petrohradu.
Lucik21 napsal(a):
Hm, aha. To u mě to historicky nejdál od mýho domu bylo v Rusku v Petrohradu.
Taky pěkné. Já se o prázdinách připojil z rockovéo festivalu na ulici přímo v Luhačovicích...
tak ja vetsinou se pripojuju doma, parkrat na brigade, kdyz se nudim, v zahranici jsem tady byla z hamburku.. :)
to já se připojuju taky doma, pak na chatě a v zahraničí minulé prázdniny na Mallorce.
konz napsal(a):
Taky pěkné. Já se o prázdinách připojil z rockovéo festivalu na ulici přímo v Luhačovicích...
Dobrý... na ulici :)