Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Venda:) napsal(a):
Kamna?:D:D
no to není přesně to co jsem myslel...:-D
konz napsal(a):
no to není přesně to co jsem myslel...:-D
Určitě si myslel OT, kterou vám teď stopnu. S hřejivostí se přesuňte do Drbárny...
Logan napsal(a):
Určitě si myslel OT, kterou vám teď stopnu. S hřejivostí se přesuňte do Drbárny...
no jo, zase musel přijít velký chlupatý černý vlk a zarazit nám zábavu. Jinak teď jsem se připojil z úřadu kde je asi stovka lidí a já tak polovinu celkem nevědomky předběhl...
Tak já teď jsem připojená na chatě, kde trávím všechen svůj volný čas, tak si užívám :)
Já už v tom mám jasno, Jedu do školy jsem připojený z mobilu, jsem ve škole jsem připojený z mobilu popřípadě z kompu, jedu domů jsem připojený z mobilu a doma jsem připojeny z mobilu i z kompu;-)
Většinou z domova, nebo z práce, ale taky předtím i ze školy a nejdále jsem se připojovala z Anglie:).
Frikeas napsal(a):
Většinou z domova, nebo z práce, ale taky předtím i ze školy a nejdále jsem se připojovala z Anglie:).
dobrý, já byl včera připojený a to jsem prošel asi 3 kopce v Beskydech
já se připojuju obvykle doma, ve škole, občas v mobilu, na chatě, a nejdál v Dánsku
Nejčastěji doma a ve škole, ale když jedu do zahraničí Praha, Plzeň hranice tak mám místečko na hranicích :)) Jinak připojení z Anglie, Španělska, Chorvatska, Slovenska, Rakouska a dalších států Evropy, kde bylo připojení :D