Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak si možná mnozí z vás již všimli, šikula Fruiko upravil a rozjel sekci osobnosti.
Každým dnem nám přibývají nové profily, svou troškou může přispět každý.
Jsem si jist, že tato část webu bude brzy hojně navštěvovaná a všichni společně z ní vybudujeme pořádné monstrum :-)
Testování proběhlo, pokud byste narazili na problém, hlašte přímo zde nebo do pošty redakci.
megawir napsal(a):
Jak si možná mnozí z vás již všimli, šikula Fruiko upravil a rozjel sekci osobnosti.
Každým dnem nám přibývají nové profily, svou troškou může přispět každý.
Jsem si jist, že tato část webu bude brzy hojně navštěvovaná a všichni společně z ní vybudujeme pořádné monstrum :-)
Testování proběhlo, pokud byste narazili na problém, hlašte přímo zde nebo do pošty redakci.
Nááádhera, jak jinak.:)
Ne, opravdu je to povedené, přehledné, dobře se na to kouká. Já bych ale stejěn ráda přidala pár fotek ;) Ale to je detail :)
megawir napsal(a):
mno tak přidej :)
To jde? :O Já to nenašla .
aha, pro uživatele to zřejmě nejde :)
každopádně můžeš vkládat aspoň údaje a fotky můžeš poslat odkazem někomu z redakce :)
megawir napsal(a):
aha, pro uživatele to zřejmě nejde :)
každopádně můžeš vkládat aspoň údaje a fotky můžeš poslat odkazem někomu z redakce :)
Mám v plánu přes Vánoce něco najít (o prázdninách)- tzn. udělat KONECNE něco smysluplného ;) Na ty fotky sem se ptala Fruika a ten říkal, že je to v plná, ale ne dřív jak na Vánoce :)