Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mám tu menší problém. Jak včera, tak i dnes jsem byla lepší v procentuálním příbytku. Jak je tedy možné, že v Síni slávy není moje jméno? Šest a sedm procent je přeci více než tři.
email.ebook napsal(a):
Mám tu menší problém. Jak včera, tak i dnes jsem byla lepší v procentuálním příbytku. Jak je tedy možné, že v Síni slávy není moje jméno? Šest a sedm procent je přeci více než tři.
Protoze v aktuálním kole se žebříček sestavuje podle absolutního přírůstku. I kdyz v žebříčku jsou porad videt procenta.
Dostala jsem výzvu za prodej nejlevnějšího seriálu, ale po prodání druhého nejlevnějšího. Nemáte v tom chybu?
Včera se mi vynulovalo konto. Měl jsem tam přibližně 5100 bodů.
Jan Kvapil napsal(a):
Včera se mi vynulovalo konto. Měl jsem tam přibližně 5100 bodů.
Konto se vynulovalo všem. Začalo nové kolo.
Aha. :D Díky za info.
ahoj, dneska sa mi vynulovalo konto, začalo sa nové kolo, alebo je to nejaká chyba?? ďakujem
vranjelik napsal(a):
ahoj, dneska sa mi vynulovalo konto, začalo sa nové kolo, alebo je to nejaká chyba?? ďakujem
Včera začlo nové kolo.
dakujem
Ahoj, mám takový problém s Tradegame a nevím, kam jinam to dát, tak jsem to dal sem. Můj problém je ten, že seriály se začaly chovat nejen statisticky nepravděpodobně, ale je to s nimi (jak píšu v nadpisu) jako na horské dráze. Pokusím se to trochu rozvést a vysvětlit:
Vždy jsem při Tradegame řídil podle změny. Koupil jsem vždy seriály, jejichž cena se ten, či onen den nejvíce zvedla. Vždy tato strategie fungovala a dělám to tak již od první chvíle, co jsem Tradegame začal hrát. Spoléhal jsem na trend stoupavosti. Čekal jsem, že pokud cena seriálu dneska stoupá, bude se to zítra opakovat. To mi ve většině případů vycházelo. S novým kolem se však stalo to, že cena seriálů střídavě stoupá a klesá. Dneska ty seriály stoupnou, zítra klesnou, pozítří stoupnou. Přesně tak se mi to teď u většiny seriálů v Tradegame jeví. Stoupnou, klesnou, stoupnou, klesnou. Se skoro železnou pravidelností. Přesně to vypadá tak, že když nějaký seriál dneska stoupne o 50, zítra o podobnou sumu jistojistě klesne, a pozítří zase o jinou sumu stoupne, a tak pořád dokola. Dřív se mi něco takového stávala tak v 10% případů. Teď je to 90% případů. Vím, že se mi to nezdá, už dva týdny to pečlivě ověřuju.
Možná je to přirozené a změnily se jen preference lidí, nebo tak má nově Tradegame fungovat. V takovém případě se omlouvám, že s tím otravuju, ale radši jsem na to upozornil.