Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Na rovinu, finále HIMYMu nebylo úplně to pravé. Nedávno jsem ale na jednom zahraničním webu viděl takovou hru na motivy finále HIMYMu a říkal jsem si, že by bylo fajn ji přenést i sem.
Smyslem hry je vytvořit vlastní 40minutové finále seriálu vteřinu po vteřině, minutu po minutě. Každý uživatel vždy popíše děj v následující minutě, nebo půlminutě, až se dobereme konce. Pak se příběh dá dohromady a sepíše se z toho takové fanouškovské finále.
Takže co vy na to?
Předpoklady:
- Navazujte na devátou sérii!!!
- 40 minut celkem
- najednou max. 1 minuta finále
- pište co vás napadne, jak si to představujete - popište scénu, kdo co říká, prostě cokoliv.
- Až padne 40. minuta, sepíše se to dohromady
Tak já začnu.
0:00-0:30
Záběr na svatební večírek, kde všichni tančí. Ted si všimne matky, okamžitě mu padne do oka. Jenže v tom ho vyruší Barney: "Tede, díky, že jsi zůstal." "Není zač, Barney, pro druhého nejlepšího kamaráda všechno," odvětí Ted. Barney se vrátí k Robin a Ted začne přemýšlet, zda opravdu stojí za to odjet do Chicaga.