Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Napadla mě Gossip Girl a postava asi jedině taky Gossip Girl ale to je asi blbost.
ševča napsal(a):
zátoka obvykle bývá součást moře
takže:
profesor - studentka - velký bratr
strela od boku Ted,How I met your mother?
tam mi nějak nesedí ten velký bratr
Já to brala jakože Gossip Girl je velký bratr :D ala jak řikám blbost :)
ševča napsal(a):
tam mi nějak nesedí ten velký bratr
Ted má mladší sestru - Heather, myslím.
No, já si myslím, že velký bratr neznamená bratra jako takového, ale někoho, kdo o všem ví... takže tipuju Ariu z Pretty Little Liars... je studentka, chodí s profesorem, a "big brother" je jasnej, to je "A"...
Furiant napsal(a):
No, já si myslím, že velký bratr neznamená bratra jako takového, ale někoho, kdo o všem ví... takže tipuju Ariu z Pretty Little Liars... je studentka, chodí s profesorem, a "big brother" je jasnej, to je "A"...
naopak :D. je to myšleno jako takový ten velký bratr, vzor, který se o mladšího sourozence stará. bohužel to není ani jeden z tipů. poradím, že jde už o zrušený seriál
ševča napsal(a):
naopak :D. je to myšleno jako takový ten velký bratr, vzor, který se o mladšího sourozence stará. bohužel to není ani jeden z tipů. poradím, že jde už o zrušený seriál
Numb3rs?
Turmë napsal(a):
Numb3rs?
jo :)
housle – závislost – trochu asociální