Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
S tím souhlasím... ale zas jsem to nechtěl zbytečně protahovat ;). Každopádně viděl jsem v posledních pár týdnech jen tu obnovenou verzi (mimochodem super), tak se těším, až budu mít nějaký volný čas a dostanu se k původní sérii. To jen tak na doplnění, odpověď na tvou hádanku nevím...
Další postavy:
démon
kocour
čert ženského pohlaví
přítel-poskok
EDIT:
Tak abych to nezdržoval, tady jsou další postavy:
Jsou to šéfové
1)varieté
2)komise
3)psychiatrie
4)domovního výboru
mistr a markétka? v knize některé postavy nebyly, ale...
Pochopitelně.
Jsem potěšený tím, že jsi četla mou nejmilejší knihu. Mimochodem, ruský seriál je poměrně povedený (na to, že je Mistr a Markétka nenatočitelné dílo). Z filmových adaptací je bezkonkurenčně rozsahem nejlepší (polský seriál, který je ale spíše divadlem, má ale lepší atmosféru).
Která postava nebyla v knize? Nejsem si vědom rozdílu v počtu a jménech postav (významných) v knize a ruském seriálovém zpracování, které jsem měl na mysli.
čertici si nepamatuju, ale na tom plese to byla všelijaká havěť, to je fakt.
"otec" - barman - požár
ševča napsal(a):
čertici si nepamatuju, ale na tom plese to byla všelijaká havěť, to je fakt.
"otec" - barman - požár
Lux,Life Unexpected?
To ševča: slovo čertice mě vůbec nenapadlo (nazval jsem ji "čert ženského pohlaví", jméno jsem zapomněl, ale od té doby, co máme Google, není paměť problémem: "Hella (rusky Гелла) - čertice, zastupující ve Wollandově svitě ženský element"
Kahlan napsal(a):
Lux,Life Unexpected?
postava je to sice baze, ale jinak jo.
aj som si to myslela,neviem prečo som nedala jeho =D
hudba-dieťa-manžel
glee terri