Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dadulinka napsal(a):
Na doživotí?
nene
tak dál: má syna, který docela kráči v jeho šlépějích (charakterově i profesionálně)
nic? tak teď už snad poslední nápověda:
tento člověk má 'trochu více' vlasů než výše zmíněný syn ;)
Kung Fu - The Legend Continues
Lionel Luthor ze Smallville, nějaká 4. nebo 5. sezóna, ne?
ZdZeus napsal(a):
Lionel Luthor ze Smallville
Je to tak. Neměla jsem na mysli žádnou konkrétní sérii, ale tuším někde u páté jsem byla, když jsem nápovědy vymýšlela, takže se to všechno stalo do té doby :)
OK, tak dál. Zkusíme jinak:
Tato postava byla velmi ctižádostivá. Byla sice ve společnosti významnějších a hlavně svobodných, ale měla velké, hlavně finanční problémy. S příchodem hlavní postavy seriálu se vše změnilo. Úspěch se dostavil, ale intriky, podvody a zrada nakonec nevedly ke šťastnému konci. Navíc tu máme nevděčného otce, milující, ale nevěrnou manželku, dávný přítel je nyní úhlavním nepřítelem, … Má toho na krku hodně.
A aby to bylo lehčí, malá nápověda: tato postava se narodila hodně, hodně dávno… A zemřela ve finále :-)
Ta Sydney z Melrose Place? Nebo kdokoliv z Melrose Place? :D
Luteka napsal(a):
Ta Sydney z Melrose Place? Nebo kdokoliv z Melrose Place? :D
Kdepak, musíš se posunout mnohem, mnohem „dávněji“. Na to, že někdo tipne Melrose Place, bych nevsadil ani denár…
j.r. z dallasu?
ševča napsal(a):
j.r. z dallasu?
Ne, odečti od roku, kdy se začal vysílat Dallas, 2051 let… To znamená „mnohem mnohem dřív“ :-)
To jste všichni tak mladí? :-) Mně je 20, rok 1978 je pro mě taky „dávno“, ale ne zas tak moc :-)