Diskuzní fórum

Uhádni Seriál Podle Postav

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
30. 5. 2011 / 18:36:25 (před 13 roky)
off

vyzerá to tak...daj dáku nápoveď =D

Gallifrey fall no more!
Zdeněk Král
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
30. 5. 2011 / 20:04:40 (před 13 roky)
off
Kahlan napsal(a):

vyzerá to tak...daj dáku nápoveď =D

Tak v předchozích příspěvcích jsem zdůraznil, že ta postava je svobodná, tudíž to asi kontrastuje s nějakou jinou postavou/postavami :-) Pak jsem zdůraznil slovo denár, které taky v normální konverzaci nepoužívám :-), a nakonec jsem navrhnul odečíst 2051 od roku, kdy se začal vysílat Dallas, který někdo tipoval předtím. Výsledný rok už by vám mohl napovědět, jestli ne, tak wikipedie poradí, dokonce česká :-) Pak uhodnete seriál a někdo snad i postavu :-)

Zdeněk
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 5. 2011 / 20:34:24 (před 13 roky)
off

Tipuju: ŘÍM ?

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Zdeněk Král
30. 5. 2011 / 21:30:57 (před 13 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Tipuju: ŘÍM ?

Ne, Řím se odehrává 52 př. n. l. , 1978-2051 není -52 :-)

Seriál je nový, odehrává se dávno (ano, období Říma), ale je nový, trochu zvláštní, ale dost populární. Proto jsem ho sem také dal, denně na jeho stránku chodí desítky lidí, titulky stahují i tisíce… :-)

Zdeněk
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
30. 5. 2011 / 21:40:29 (před 13 roky)
off

V tom případě už je to jasný, jednoduchý a lehký, jen si stačí pospojovat všechno důležité... takže Batiatus ze seriálu Spartakus: Krev a písek. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Paulinho
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 5. 2011 / 21:41:43 (před 13 roky)
off
ZdZeus napsal(a):

Ne, Řím se odehrává 52 př. n. l. , 1978-2051 není -52 :-)

Seriál je nový, odehrává se dávno (ano, období Říma), ale je nový, trochu zvláštní, ale dost populární. Proto jsem ho sem také dal, denně na jeho stránku chodí desítky lidí, titulky stahují i tisíce… :-)

Tak po všech těch nápovědách a nakonec jsem se ujistil pohledem na tvůj profil a tvé hodnocení.
A tipnul bych si, že myslíš Spartacus: Blood and Sand
I když jsem neviděl ani vteřinu, když tu takhle napovídáš, oháníš se wikipedií, tak to umí najít každý:-D

EDIT: Ou, zas jsem byl pomalý:-D A vlastně jsem neuhádl postavu, takže jsem lůzr, Furiant je winr.

Není dobré, aby člověk byl sám. Genesis, 2.18
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 5. 2011 / 21:42:45
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
30. 5. 2011 / 21:42:27 (před 13 roky)
off

že by camelot? ale postavu fakt nevím, nesleduju to.

Zdeněk Král
30. 5. 2011 / 21:51:02 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

V tom případě už je to jasný, jednoduchý a lehký, jen si stačí pospojovat všechno důležité... takže Batiatus ze seriálu Spartakus: Krev a písek. :)

Díky Bohu… :-) To se mi ulevilo :-) A to jsem měl takovou práci s hledáním, jak se jmenovala jejich měna a kolik je rozdíl mezi rokem -73 a 1978 :-). Děkuju :-D Správně!

Zdeněk
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
30. 5. 2011 / 22:09:55 (před 13 roky)
off
ZdZeus napsal(a):

Díky Bohu… :-) To se mi ulevilo :-) A to jsem měl takovou práci s hledáním, jak se jmenovala jejich měna a kolik je rozdíl mezi rokem -73 a 1978 :-). Děkuju :-D Správně!

Tak mně stačila už jen ta nápověda, že se jedná o seriál ze Starého Říma... pak jsem si ještě jednou přečetl ten popis postavy a v hlavě se mi to srovnalo. :o)

Takže další, asi hodně jednoduchý:

zrada on nejlepšího přítele - syn - komiks

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Zdeněk Král
30. 5. 2011 / 22:13:38 (před 13 roky)
off
Furiant napsal(a):

Tak mně stačila už jen ta nápověda, že se jedná o seriál ze Starého Říma... pak jsem si ještě jednou přečetl ten popis postavy a v hlavě se mi to srovnalo. :o)

Takže další, asi hodně jednoduchý:

zrada on nejlepšího přítele - syn - komiks

Nejlepší přítel = Lex Luthor, syn = hlavní hrdina = Clark Kent a seriál = Smallville?

Kdybych snad měl pravdu, tak rád přenechám další hádanku dalším :-)

(ale chtěl jsem to zkusit)

Zdeněk
Editováno: 2x | Naposledy: 30. 5. 2011 / 22:14:04