Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
IrmaVep napsal(a):
bývalá právnička - "Taxi!" - Čaroděj ze země Oz
kate z fairly legal. myslím, že se tak jmenuje.
ševča napsal(a):
kate z fairly legal. myslím, že se tak jmenuje.
Ach, díky bohu:D Pokaždé, když jsem kontrolovala, jestli někdo odpověděl, jsem se musela brodit tím mořem idiotských spamů!
Takže zadej, jestli máš sílu ;)
uvedomte sa láskovo a ne........e to tu tými vašími .......
IrmaVep napsal(a):
Ach, díky bohu:D Pokaždé, když jsem kontrolovala, jestli někdo odpověděl, jsem se musela brodit tím mořem idiotských spamů!
Takže zadej, jestli máš sílu ;)
pokusím se nějakou sebrat :).
chlapi - video - hrozná matka
<a name="Handbags - Elegant Top-grade Female Shoulder Bag Discount handbags,Wholesale Handbags,Cheap Handbags,Discount bags,Cheap bags,Sacs
ševča napsal(a):
pokusím se nějakou sebrat :).
chlapi - video - hrozná matka
Napadá mě Rajeshova matka z Teorie velkého třesku... i když ti "chlapi" ...to asi nebude úplně ono, co ;D
No alespoň se zase jednou posuneme před spamy...
IrmaVep napsal(a):
Napadá mě Rajeshova matka z Teorie velkého třesku... i když ti "chlapi" ...to asi nebude úplně ono, co ;D
No alespoň se zase jednou posuneme před spamy...
ne, raj to není. chlapi tam jsou proto, že dotyčná postava je hodně na chlapy, ačkoliv by to v prvních dílech nikdo nepoznal.
Možná budu za úplného idiota, ale hází mi to Gilmorky, kdyžs uvedla, že je ta postava hodně na chlapy. Tak schválně.... Snaha se snad cení :-D
nemáš sice postavu, ale stejně to nejsou gilmorky. tak já přidám nápovědu.
jeden z chlapů, se kterými něco měla, byl minimálně 2x tak starý jak ona a jejich vztah byl v ději dost podstatný.
Střelím od boku Moniku z Friends. Trošku mi ta poslední nápověda evokuje Richarda.