Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Maroon napsal(a):
Střelím od boku Moniku z Friends. Trošku mi ta poslední nápověda evokuje Richarda.
to by se sice dalo říct, ale monica není nijak na chlapy a ani video mi u ní nic neříká. tak další nápověda:
postava má kamarádku oddanou až za hrob.
Serena z Gossip Girl? I když bych neřekla, že by Lily byla hrozná matka ... To ostatní sedí :)
Luteka napsal(a):
Serena z Gossip Girl? I když bych neřekla, že by Lily byla hrozná matka ... To ostatní sedí :)
ani serena. jde o již zrušený seriál.
To by mohla být Lily ze seriálu Veronica Mars...její máma byla hrozná semetrika, chodila s tátou Logana, který měl i vliv na děj a natáčel ji na video a kamarádka oddaná až za hrob bude Veronica Mars :)
Nova.Niky napsal(a):
To by mohla být Lily ze seriálu Veronica Mars...její máma byla hrozná semetrika, chodila s tátou Logana, který měl i vliv na děj a natáčel ji na video a kamarádka oddaná až za hrob bude Veronica Mars :)
konečně. já už nevěděla, jakou nápovědu mám dát, aby to nebylo úplně jasné. takže výborně, zadávej :).
Bar - kamarádi - prsa
Jak jsem poznal vaši matku?
tak mohlo by to být i friends with benefits a přátelé. záleží, jak jsou ta prsa myšlena.
jiná kategorie, takže beru zpět a znovu. měla bych hádat postavu, takže riley z friends with benefits?
Barney