Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Janulka.ka napsal(a):
AA.. sorry, zapomněla jsem včera zadat :-D
Tanečnice - věčně v modrém - zásadová
Asi to nebude ona, ale zní mi to jako Roxy z Dead Like Me. Dřív byla tanečnicí, většinu času nosí modrou uniformu (nejprve světlou, pak tmavou díky povýšení) a zásadová je minimálně co se týče dodržování zákona a různých pravidel dost. Možná to není ono, ale povedlo se mi to na ní naroubovat šikovně si myslím ;-).
takuto87 napsal(a):
Asi to nebude ona, ale zní mi to jako Roxy z Dead Like Me. Dřív byla tanečnicí, většinu času nosí modrou uniformu (nejprve světlou, pak tmavou díky povýšení) a zásadová je minimálně co se týče dodržování zákona a různých pravidel dost. Možná to není ono, ale povedlo se mi to na ní naroubovat šikovně si myslím ;-).
Povedlo :) Je to tak
Tak fajn nahazuju.
obrýlený - hudebník - přebírá svému spolubydlícímu holky
Tak jsem zvědav, jde kupodivu o málo protěžovaný (přitom naprosto skvělý) seriál na tomto webu, tak snad mu tímto udělám malou reklamu. Jen doufám, že to někdo uhádne ;-)
Tak nikdo se zdá neví, tak ještě přidám nápovědu: jeden z herců tohoto seriálu byl teď nominován na Emmy. Tak teď už to asi nebude těžké uhodnout. Doufám ;-)
takuto87 napsal(a):
Tak nikdo se zdá neví, tak ještě přidám nápovědu: jeden z herců tohoto seriálu byl teď nominován na Emmy. Tak teď už to asi nebude těžké uhodnout. Doufám ;-)
Tak díky téhle indícii jsem to odhalil. A ještě když, jsem si přečetl názory v diskuzi k tomu článku o Emmy a tys tam psal přímo to jméno, tak je to 100% jasné, troufám si říct.
Flight of the Conchords
Sice to taky neznám, ale umím vyhledávat:-D
Paulinho napsal(a):
Tak díky téhle indícii jsem to odhalil. A ještě když, jsem si přečetl názory v diskuzi k tomu článku o Emmy a tys tam psal přímo to jméno, tak je to 100% jasné, troufám si říct.
Flight of the Conchords
Sice to taky neznám, ale umím vyhledávat:-D
Super. Konečně se někdo chytl. Pokud neznáš a myslíš si, že tě u komediálních seriálů nemůže nic překvapit, zkus tohle. Ultimátní záležitost.
A jinak můžeš vesele zadávat...
Celý svůj život staví na jediném sportovním úspěchu - Velmi rád se chlubí svým pozadím - Založil revoluční antifeministickou organizaci
Myslím, že to není zas až tak těžké:-D
Prozíravě dávám už společně s prvním zadáním hned první nápovědu:-D Takže pokud nebudete vědět, snad vás nápověda správně nakopne.
Paulinho napsal(a):
Celý svůj život staví na jediném sportovním úspěchu - Velmi rád se chlubí svým pozadím - Založil revoluční antifeministickou organizaci
Prozíravě dávám už společně s prvním zadáním hned první nápovědu:-D Takže pokud nebudete vědět, snad vás nápověda správně nakopne.
Že by Al Bundy, Ženatý se závazky? :-D
Paulinho napsal(a):
Abby má pravdu, to musí být jedině Al Bunda. No Ma'am, touchdown a zadek je jeho chlouba ;-)
Abby napsal(a):
Že by Al Bundy, Ženatý se závazky? :-D
Je to samozřejmě správně:-D
To, jak moc lpí na svých 4 touchdownech v jednom zápase, skvěle dokazuje tato hláška:
Bud: Přišel jsem tady za tátou.
Prodavač v Gary's Shoes (nevím, teď jeho jméno): Al se nezmínil, že by měl syna.
Bud: Dceru?
Prodavač: Ne.
Bud: Manželku.
Prodavač: Ne živou.
Bud: 4 touchdowny v jednom zápase?
Prodavač: Jó, o tom mluví pořád.
Takže směle zadej dál:-D