Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
podnik (má společníky) - tajemství (sbírá je a prodává) - znásilnění - madam - prostituce (v minulosti) - ukradené zlato - lesbička
podnik (má společníky) - tajemství (sbírá je a prodává) - znásilnění - madam - prostituce (v minulosti) - ukradené zlato - lesbička - černoška
upřímně už nevím, jak víc poradit, o té postavě jsem řekla snad všechno, co se dalo, takže vám můžu maximálně říct, že se jedná o seriál o pirátech (čímž jsem vám to v podstatě řekla :D)
AdaW napsal(a):
upřímně už nevím, jak víc poradit, o té postavě jsem řekla snad všechno, co se dalo, takže vám můžu maximálně říct, že se jedná o seriál o pirátech (čímž jsem vám to v podstatě řekla :D)
Pirátské mě napadá pouze Black Sails, ale fakt si nejsem jistá, že tam hraje černoška :)
teraxa napsal(a):
Pirátské mě napadá pouze Black Sails, ale fakt si nejsem jistá, že tam hraje černoška :)
seriál máš správně :) a ano, mezi hlavními postavami je skutečně černoška, i ji tam tak nazvali, ale já sama od sebe bych ji tam asi nezařadila, protože není tak tmavá :)
AdaW napsal(a):
seriál máš správně :) a ano, mezi hlavními postavami je skutečně černoška, i ji tam tak nazvali, ale já sama od sebe bych ji tam asi nezařadila, protože není tak tmavá :)
Pak to bude nejspíš Max.
teraxa napsal(a):
Pak to bude nejspíš Max.
je to ona :) díky, už jsem se bála, že tady budu strašit týden :D
Lékař - sukničkář - uniforma
To může být hodně postav. Tipuju Hawkeye Pierce
Blázen z Jericha napsal(a):
To může být hodně postav. Tipuju Hawkeye Pierce
Ten to není.
Doktor - sukničkář - uniforma - manželství