Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hraje knihovnici - věk (nikdo neví, kolik jí je) - dcera - Los Angeles - mladší bratr
hraje knihovnici - věk (nikdo neví, kolik jí je) - dcera - Los Angeles - mladší bratr
Seriál čeká na svoji poslední řadu, která by měla vyjít letos.
postava je herečka, která hraje knihovnici - věk (nikdo neví, kolik jí je) - dcera (kterou vydává za sestru) - Los Angeles - mladší bratr - denní doba
Seriál čeká na svoji poslední - pátou - řadu, která vyjde letos.
postava je herečka, která hraje knihovnici - věk (nikdo neví, kolik jí je) - dcera (kterou vydává za sestru) - Los Angeles - mladší bratr - denní doba - dvě z hlavních postav s ní měly pletky (jedna v průběhu seriálu, jedna v době před seriálem)
Seriál o natáčení seriálu.
Budeš muset ještě přidat.
postava je herečka, která hraje knihovnici ve fiktivním seriálu o hokejovém trenérovi na chlapecké škole - věk (nikdo neví, kolik jí je) - dcera (kterou vydává za sestru, objevila se jenom v asi dvou epizodách) - Los Angeles - mladší bratr - denní doba - dvě z hlavních postav s ní měly pletky (jedna v průběhu seriálu, jedna v době před seriálem)
Seriál o natáčení seriálu, který píší britští manželé v Americe.
Kdokoli, kdo ten seriál zná, by na to musel už dávno přijít! :D
Já už tedy jako (asi) vím, ale napadlo mě to jen proto, že tu ten seriál nedávno někde proběhl u jiného hádání a já se koukala, co to je zač. :D Episodes?
Kelly-22 napsal(a):
Já už tedy jako (asi) vím, ale napadlo mě to jen proto, že tu ten seriál nedávno někde proběhl u jiného hádání a já se koukala, co to je zač. :D Episodes?
Ano! Je to Episodes... a postavu víš?
aislinn napsal(a):
Ano! Je to Episodes... a postavu víš?
Jo, ale to jsem si už našla, protože jsem se na to zatím nedívala a merlinví kdy budu. :D Měla by to být Morning Randolph?
Každopádně jestli bude chtít někdo zadávat, ať klidně dá, protože tohle bylo hlavně takové vysvobození. :D
Kelly-22 napsal(a):
Jo, ale to jsem si už našla, protože jsem se na to zatím nedívala a merlinví kdy budu. :D Měla by to být Morning Randolph?
Každopádně jestli bude chtít někdo zadávat, ať klidně dá, protože tohle bylo hlavně takové vysvobození. :D
A já ti za to vysvobození děkuju! :D Pomalu mi docházely nápady, co psát jako nápovědu. Vůbec jsem netušila, že to bude takový oříšek... Máš pravdu, je to Morning :)