Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Atenecka napsal(a):
Trefa
Fakt?! Jé, můj první pokus o správné uhádnutí něčeho a hned správný! Já mám radost! :-)
A to mám těď jako zadávat nebo ne? Nebo bude zadávat ten, jak uhodne to druhý? Nebo oba? Já ani pořádně nevím, jak to tady chodí?
Paulinho napsal(a):
Tak není to v tom případě Kelly:-D ze Ženatý se závazky? To je myslím si, nejblíže.
bo tak aby to mohl něco dát jinýho, tak já ti to uznám, i když to měl byt Al- ženatý se závazky:-D
Fany napsal(a):
A to mám těď jako zadávat nebo ne? Nebo bude zadávat ten, jak uhodne to druhý? Nebo oba? Já ani pořádně nevím, jak to tady chodí?
Měla bys zadávat ty. :)
Venda:) napsal(a):
Měla bys zadávat ty. :)
Aha, tak teda jo:
má rád brouky - je bohatý - chodí se svou kolegyní
Fany napsal(a):
Aha, tak teda jo:
má rád brouky - je bohatý - chodí se svou kolegyní
Bones - Hodgins či ako sa to volá
a už nechodí
Yukari napsal(a):
Bones - Hodgins či ako sa to volá
a už nechodí
Správně. A jinak: Já to dělala jak to je v odvysílaných dílech, které byli u nás. Někdo ty díly, jak tu ještě nebyly, nesleduje (jako např. já), tak aby věděli i oni.
P.S.: Mohla by jsi mi napsat, proč se rozešli?
Fany napsal(a):
Správně. A jinak: Já to dělala jak to je v odvysílaných dílech, které byli u nás. Někdo ty díly, jak tu ještě nebyly, nesleduje (jako např. já), tak aby věděli i oni.
P.S.: Mohla by jsi mi napsat, proč se rozešli?
To naozaj neviem, len som sa to niekde dočítala/dopočula/kýho ďas:)
pracuje vo veľkej firme - vie hrať dobre poker - nadovšetko miluje svoju uniformu
Yukari napsal(a):
To naozaj neviem, len som sa to niekde dočítala/dopočula/kýho ďas:)
pracuje vo veľkej firme - vie hrať dobre poker - nadovšetko miluje svoju uniformu
Harmon Rabb - JAG?