Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo neznáte podle mého věku (31 let) prostě starší seriál. Vím, že ho dávali, když jsem byla malá, tak kolem deseti, ale to jen odhaduju, muselo to bejt v televizi, žádná Nova, ale jistě asi jednička, možná to byl film, ale jsem si celkem jistá, že ten děj byl rozdělenej. Takže zapátrám v paměti, snad to nemám moc zkreslený a napíšu, co si pamatuju a moc prosím, jestli někdo cokoliv víte, dejte vědět :)
Hádám, že to bylo britské, možná francouzské, ale fakt bych si tipla Evropu. Nevím přesně zápletku, ale šlo o to, že nějací muži unesli matku a dceru, někde je drželi asi ve sklepě a vím, že jeden díl končil tím, že se ta dcera nějak otočí nebo nemůže spát, nevím a ta máma se s jedním (mám za to, že byl kudrnatej miluje, zamilovala se do něj, ty únosce pak zastřelí všechny myslím a ta máma je s ním těhotná.