Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Těžko říct je jich tolik skvělejch ....¨
např: Chuck , Eureka , once upon time , Svatyně , Ve službách fbi , Skladiště 13 ....... :D
podle mě to byl španělský seriál internát černá laguna všech 7řad a nový seriál na lodi
Tak samozrejme jejich vic, ale u me vede House, Pratele, The Shield :)
Ťažko určiť jednoznačne najlepší seriál ale tak pre mňa ako fanúšika anime je najlepší One Piece čo sa týka kriminálnych seriálov tak tam by to bolo tuším NCIS možno Sherlock i keď neviem či by sa ten dal označiť za typickú "kriminálku". Z komédii by to bolo HIMYM alebo TBBT. U sci-fi by som si vybral pravdepodobne Fringe a čo sa týka animovaných seriálov tam je to u mňa nerozhodne medzi Simpsonovcami a Futuramou. Samozrejme nesmiem zabudnúť ani na Game of Thrones čo je podľa mňa to najelpšie čo vzniklo na poli fantasy seriálov v poslednej dobe. A ešte z webseriálov by som sa rozhodoval asi medzi JourneyQuest alebo Bite me! ktoré som si po dopozeraní a zistení toho že zatiaľ nie sú nové časti ktoré som nevidel musel pozrieť znovu :).
CSI, Hviezdna brána,Podvodníci, Castle, NCIS, MASH, House
Rayiner napsal(a):
Pre mňa určite Doctor Who. Aj klasický, aj nový.
Zvláštna náhoda, pretože som chcela napísať to isté. Však ktorý iný seriál (ktorý bude mať v r. 2013 50 výročie od začatia vysielania!) je tak inovatívny, zábavny a pritom emocionálny, zároveň sci-fi? Len v tej britskej tradícii sledovania jedného seriálu v sobotu večer, ktorá prešla už na niekoľko generácií, je neuveriteľná sila. A samozrejme, je úžasné ako veľmi stúpa kvalita celého nového seriálu každou sezónou.
Stargate, Highlander, Chuck, Supernatural, MASH, Firefly, Vrazedne pobrezi, Zenaty se zavazky, TBBT, Brutalni Nikita, White Collar a The Vampire diaries.
Poradi neurcim, protoze je zavisle na dobe, kdy serial bezel.