Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Podle mě je to Saving Hope, Kriminálka Miami, Futurama, Simpsonovi, Griffinovi, Vampire Diaries, Bones, Castle, Sedmé Nebe, Ulice, The Unit .. Samozřejmě je jich víc které mě oslovili, ale tyhle řadím jako nejlepší.
Právě jsem dokoukal The Shield a žebříček mých nejlepších seriálů ( 24, Lost, Game of thrones ) se sice nezměnil, ale každopádně finále bylo hodně luxusní!
Z komedií to je jednoznačně TBBT, sci-fi je to Hvězdná brána a dál je to pro mě těžký určit :-)
V mojom prípade ich je viac. No na prvé miesto radím seriál Doctor Who a potom sú všetky na na peknom 2.mieste: TBBT, HIMYM, Sherlock a Modern Family. :)
Firefly, dokázal stmelit fanoušky po celém světě, aby sepsali petici za obnovu seriálu a navíc, tento seriál je prostě pro mne jeden z nejlepších a úplně nej? BSG
jednoznačne priatelia, tí su top. a potom bez poradnia big bang theory, supernatural ( aj keď šiesta a siedma séria boli trapas ), one tree hill, alf, 8 jednoduchých pravidiel, glee ( len prve dve serie ) a z najnovších seriálov sa mi páči go on a 666 park avenue
Podle mě jsou nejlepší Přátelé, dále Simpsonovi a Once Upon a Time.
Nejlepší zcela jistě určit nemůžu, ale pro mně nejoblíbenější jsou tyto: Doctor Who, House, Mentalista a Hvězdná brána.
Pokud mám vybrat jen jeden, tak Supernatural. :)