Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak již bylo řečeno určit jeden nejlepší seriál je velice těžké, ale pro mě to už navždycky bude jedině Buffy, přemožitelka upírů.
Nevím, aby to vyhrál jen jeden seriál? :-) Mám jich spoustu, ale na špičce se rozhodně drží:
Battlestar Galactica
Dexter
Fringe
Supernatural (i když teď na to spíš koukám ze setrvačnosti, první 3 řady byly nejlepší :-))
Castle
No mohla bych pokračovat dál a dál, ale to bych asi vypsala všechny seriály, které jsem kdy se zaujetím sledovala :-)
U mňa moja naj 4:Futurama,Simpsonovci,Mucha,Zákon a poriadok:Útvar pre zvláštne obete
u mne na 1mistefuturama a komisar rex a samozdřejmne supernatural:)
100% NCIS pak ještě House ale staré díly s Chasem a Cameronovou
U mě jsou to:
Jistě, pane ministře
Městečko Twin Peaks
Firefly
Kovboj Bebop
NCIS
Hvězdná brána
Pohotovost
Z českých pak:
Taková normální rodinka
Cirkus Humberto
Dobrodružství kriminalistiky
Teorie velkého třesku a ještě řekni kdo tě zabil.Ale mam ráda hodně seriálů i chameleona(pretender)ale nedokážu vibrat ten nejlepší mam ty seriáli ráda fčecki:)
moje oblíbené seriály jsou spíše z rubriky sci-fi jako stargate atlantis,4400,battlestar galactika atd. ale mam rad i utěk z vězení,simpsnovy,přátelé,jmejuju se erl
Já mám ráda hodně seriálů. Ale alespoň těch pár nej...
Krimi: Castle, Kůstka, CSI Las Vegas (staré díli s Grissomem)
sci-fi: StarGate a jedinečný Firefly
Hudební: Dr. Horrible a Glee
A protože ujíždím převážně na sitcomech:
Dříve Přátelé, ale ti byli převálcovaní Jak jsem poznal vaši matku; Teorie Velkého Třesku; Studio 30 Rock; Futurama (i když to je animáč); Jmenuju se Earl....
Mno jo no. Jsem seriálový maniak... :)