Diskuzní fórum

Nejlepší seriál?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
30. 12. 2011 / 02:23:05 (před 12 roky)
off

Prison Break a HIMYM a k tomu X dalších.

"Let's put a smile on that face!"
Turmë
Redaktor | Cool level: 38 | Angel
30. 12. 2011 / 09:39:03 (před 12 roky)
off

Simsonovi, Futurama, Přátelé, TBBT, Doctor Who, Dr. Horrible´s sing-along blog a mnoho dalších.

My goal in life is to live forever or die trying.
koczi.ok
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 12. 2011 / 11:20:55 (před 12 roky)
off

South Park, Friends a Black Books

koczi.ok
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 1. 2012 / 14:44:16 (před 12 roky)
off

Dobrých je hodně, podle mě se mezi nejlepší řadí TBBT, Stargate, HIMYM, Castle na zabití, Simpsonovi.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
9. 1. 2012 / 19:38:01 (před 12 roky)
off

Asi budu první, kdo to tu jmenuje. Ale pro mě naprosto a napořád Chirurgové. Jasně, miluju spoustu dalších, vždycky se objeví něco, co mě strašně zaujme. Ale Greys Anatomy už napořád zůstane mojí srdcovkou, kterou nic nepředčí :)

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2012 / 19:44:18 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Asi budu první, kdo to tu jmenuje. Ale pro mě naprosto a napořád Chirurgové. Jasně, miluju spoustu dalších, vždycky se objeví něco, co mě strašně zaujme. Ale Greys Anatomy už napořád zůstane mojí srdcovkou, kterou nic nepředčí :)

S týmto môžem len súhlasiť,ak sa mi nakopia seriály, Chirurgov si pozriem prvých.Mám veľmi rada aj Mentalistu a Castla,Dexter ma držal,bože a True Blood a nesmiem zabudnúť na Zúfalky.Ak sa skončí dr.House a Chuck tak to až tak nevadí pretože najlepšie časy majú za sebou.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2012 / 19:45:12
haroska
9. 1. 2012 / 19:58:05 (před 12 roky)
off
helencek napsal(a):

S týmto môžem len súhlasiť,ak sa mi nakopia seriály, Chirurgov si pozriem prvých.Mám veľmi rada aj Mentalistu a Castla,Dexter ma držal,bože a True Blood a nesmiem zabudnúť na Zúfalky.Ak sa skončí dr.House a Chuck tak to až tak nevadí pretože najlepšie časy majú za sebou.

Helenko, jednou tě přijedu navštívit vážně!:))) Těch shod už je nějak mnoho :) I já miluju jako další True Blood a Manželky a Dextera a jiné. Ale GA je prostě top

Nikis510
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 1. 2012 / 20:10:32 (před 12 roky)
off

Tak pro mě je to Supernatural, HIMYM, Lost Girl a Přátelé

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2012 / 20:31:15 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Helenko, jednou tě přijedu navštívit vážně!:))) Těch shod už je nějak mnoho :) I já miluju jako další True Blood a Manželky a Dextera a jiné. Ale GA je prostě top

Príd.:D,dáme čaj alebo vínko.Mám aj dalšie obľúbené-Supernatural,Walking death,Hawaii Five,Body of Proof a pozerám aj VD,proste skoro všetko čo channina prekladá,preto nechápem ako to stíha..titul "superženy"udeľujem jej.

haroska
9. 1. 2012 / 20:40:30 (před 12 roky)
off
helencek napsal(a):

Príd.:D,dáme čaj alebo vínko.Mám aj dalšie obľúbené-Supernatural,Walking death,Hawaii Five,Body of Proof a pozerám aj VD,proste skoro všetko čo channina prekladá,preto nechápem ako to stíha..titul "superženy"udeľujem jej.

No ona i překládá mnohé další, moje oblíbené Pretty Little Liars a Private practice... takže asi ano. Udělme ho jí :D:)