Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Máte radši sitkomy nebo normální komedie?
RayRay napsal(a):
Já rozhodně komedie. U sitkomu mi vadí ten smích a potlesk lidí, vím, možná to k tomu patří, ale mě se to nelíbí.
RayRay napsal(a):
tak oboje.. mně ten smích ani tak moc u sitcomů nevadí. Teda... u dobrých sitcomů. Když slyším smích a nic vtipnýho tam není, tak sitcom vypínám.
aaime napsal(a):
tak oboje.. mně ten smích ani tak moc u sitcomů nevadí. Teda... u dobrých sitcomů. Když slyším smích a nic vtipnýho tam není, tak sitcom vypínám.
Třeba to jenom nechápeš :D
scr00chy napsal(a):
To je rozumné vysvětlení :D:D ale kolikrát bohužel reálné /a teď na nikoho neútočím :D
Já možná radši i sitcomy. Jsou krátké a ty, co sleduju já, opravdu zábavné :)
Já mám nejradši komediální. A když už sitcom, tak bez smíchu - Simpsonovi. Jediná výjimka je IT Crowd.
Mám ráda spíše sitcomy, jsou kratší a neomrzí mě. Je fakt, že smích mi tam většinou vadí, ale pokud je vkusný a nenápadný , nemám nic proti. Myslím že uvádět jako příklad HIMYM nebo TBBT je celkem zbytečné :)
Janulka.ka napsal(a):
Mám ráda spíše sitcomy, jsou kratší a neomrzí mě. Je fakt, že smích mi tam většinou vadí, ale pokud je vkusný a nenápadný , nemám nic proti. Myslím že uvádět jako příklad HIMYM nebo TBBT je celkem zbytečné :)
Mluvíš mi z duše :D Navíc u 'BB' já ten umělý smích přeřvu svým :D Tam ho nijak nevnímám :)
scr00chy napsal(a):
taky možnost... :D
ale nevěřím, že třeba Comeback má tolik vtipných scén, i když je tam smích každých pět vteřin (nebo to teda nechápu.. no.. :))
Tak umělý smích je obecně blbost, ale u některých kvalitních seriálů to člověk přehlédne. Ale celkově bych se bez něj rozhodně obešel,u všeho.