Diskuzní fórum

Sit-com nebo komedie?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 1. 2009 / 21:13:07 (před 15 roky)
off

Jak kdy, mě nevadí ani sitcomy, ani komedie. Ale tak osobně mám asi radši komedie :)

Milovnice seriálů <3
Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
30. 1. 2009 / 22:34:36 (před 15 roky)
off

Já upředňostňuju většinou sitcomy, ale jinak je mi to celkem jedno. Umělý smích mi nevadí pokud je sitcom vážně vtipný, ale u sitcomu kde smích zaznívá skoro neustále a přitom to vtipné není... no, to zrovna nemusím. Ale hlavní je, že se dá u obou dvou zasmát - jak u komedie, tak i sitcomu, i když... u obou musí být taky nějaká kvalita.

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
31. 1. 2009 / 20:21:43 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Já upředňostňuju většinou sitcomy, ale jinak je mi to celkem jedno. Umělý smích mi nevadí pokud je sitcom vážně vtipný, ale u sitcomu kde smích zaznívá skoro neustále a přitom to vtipné není... no, to zrovna nemusím. Ale hlavní je, že se dá u obou dvou zasmát - jak u komedie, tak i sitcomu, i když... u obou musí být taky nějaká kvalita.

Jj souhlasim, jak komedie, tak sitcom by měli být vtipný a zároveň i taky kvalitní xP

Milovnice seriálů <3
Martin_W
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 3. 2010 / 08:13:17 (před 14 roky)
off

Na ten smích jsem si zvykl.. Třeba u Moder Family mi dokonce chybí :D Takže za mě asi Sitcomy.

2/2
12