Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak kdy, mě nevadí ani sitcomy, ani komedie. Ale tak osobně mám asi radši komedie :)
Já upředňostňuju většinou sitcomy, ale jinak je mi to celkem jedno. Umělý smích mi nevadí pokud je sitcom vážně vtipný, ale u sitcomu kde smích zaznívá skoro neustále a přitom to vtipné není... no, to zrovna nemusím. Ale hlavní je, že se dá u obou dvou zasmát - jak u komedie, tak i sitcomu, i když... u obou musí být taky nějaká kvalita.
Abby napsal(a):
Já upředňostňuju většinou sitcomy, ale jinak je mi to celkem jedno. Umělý smích mi nevadí pokud je sitcom vážně vtipný, ale u sitcomu kde smích zaznívá skoro neustále a přitom to vtipné není... no, to zrovna nemusím. Ale hlavní je, že se dá u obou dvou zasmát - jak u komedie, tak i sitcomu, i když... u obou musí být taky nějaká kvalita.
Jj souhlasim, jak komedie, tak sitcom by měli být vtipný a zároveň i taky kvalitní xP