Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fegaris napsal(a):
Vypadá zajímavě, zkusím pár epizod a uvidím. :). Díky
Ještě jsem si vzpomněla na Městečko Haven, Misfits nebo Dollhouse :)
v poho, má někdo zkušenosi se Zaklínačem.....moc se mi do toho nechce...a první epizoda nic moc.....
možná by se dalo i Once upon a time...
Misfits je právě takový sci-fi spíš. ;) Ale jestli sci-fi nevadí tak určitě za zkoušku stojí Orphan Black.
Fegaris napsal(a):
v poho, má někdo zkušenosi se Zaklínačem.....moc se mi do toho nechce...a první epizoda nic moc.....
můžeš si zkusit přečíst názory...
Dollhouse - se mi nijako nezamlouvá....
Misfits - jsem zkoušel ale nelíbí se mi
Městečko Haven - zkusím ale nic neslibuji...přijde mi to spíš jak detektivka
každopádně děkuji za ochotu a za typy....se mnou je to trošičku težší..hledám něco....hmmm takový fantasy/historicko/dobrodružný......něco na styl Hobita, PP v příkladu seriálů Legend of the Seeker nebo Merlin.
Ale mnohokrát děkuji :)
Fegaris napsal(a):
Dollhouse - se mi nijako nezamlouvá....
Misfits - jsem zkoušel ale nelíbí se mi
Městečko Haven - zkusím ale nic neslibuji...přijde mi to spíš jak detektivka
každopádně děkuji za ochotu a za typy....se mnou je to trošičku težší..hledám něco....hmmm takový fantasy/historicko/dobrodružný......něco na styl Hobita, PP v příkladu seriálů Legend of the Seeker nebo Merlin.
Ale mnohokrát děkuji :)
Už poslední The Dresden Files, Sanctuary
L.e.e.n.e.e napsal(a):
můžeš si zkusit přečíst názory...
právě jsou takové, že se hodně rozcházejí.....za pokus nic nedám.
Zatím všem moc děkuji
Nikola9 napsal(a):
Už poslední The Dresden Files, Sanctuary
Mě budeš nenávidět a proklínat :D. Dresden jsem omrkl na třech epizodách a skončil na tom. Ale Sanctuary je neprobádaná půda...zkusím taky....už se mi tu hromadí seznámek co zkusit :)
Fegaris napsal(a):
Mě budeš nenávidět a proklínat :D. Dresden jsem omrkl na třech epizodách a skončil na tom. Ale Sanctuary je neprobádaná půda...zkusím taky....už se mi tu hromadí seznámek co zkusit :)
:D každýmu sedí něco jinýho, chápu, mě taky trvá věčnost než najdu něco, co by mo mohlo padnout do oka :( ;)