Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
snažil jsem se importovat svůj osobní kalendář do Google kalendáře a při importu mi vyskočí hláška: "Import událostí selhal: Nelze zpracovat soubor iCal/CSV..", když jsem zkoušwl kalendář premiér, tak šel bez problému.
Zdravím,
není někdo, kdo by poradil?
Dneska to ukazuje vysílání epizody 2.13 seriálu Seed. Ten má roky vysílání od 2013, ale když na něj kliknu, hlásí mi první díl až za 38 dní.
ševča napsal(a):
Dneska to ukazuje vysílání epizody 2.13 seriálu Seed. Ten má roky vysílání od 2013, ale když na něj kliknu, hlásí mi první díl až za 38 dní.
První díl měl špatné datum premiéry. Teď už by to mělo být v pořádku. :-)
Seriál pokračuje 15. epizodou až 9. března, v kalendáři chyba. ;)
Proč se mi ukazují dvě premiéry u Murdocha? Předpokládám, že jde o kanadskou a v USA, ale sleduju víc neamerických seriálů a u nich se ukazuje premiéra jen v zemi původu.
Hádám, že za to může posun času, ale kalendář špatně odpočítává dny. Stírá se rozdíl mezi 29. 3. a 30. 3., kdy jsou oba dny vedené jako "dnes", a pak jde počet dní vždy o -1. :-)
To není tím, ty rozdíly jsou v měsících.
@ševča&HonZajs000: Jednoducho pri epkách 8x04, 8x05 a 8x06 sa zmenil dátum pôvodného kanadského vysielania(3., 10. a 17. november/listopad) na nejaký iný, zrejme teda ten americký. Takže keď tu najbližšie Honzík bude, snáď to opraví. :)
inekafe napsal(a):
@ševča&HonZajs000: Jednoducho pri epkách 8x04, 8x05 a 8x06 sa zmenil dátum pôvodného kanadského vysielania(3., 10. a 17. november/listopad) na nejaký iný, zrejme teda ten americký. Takže keď tu najbližšie Honzík bude, snáď to opraví. :)
Já neřeším Murdocha!!! Myslím to všeobecně. Kalendář se se změnou času zase rozházel. Kalendář špatně odpočítává dny. Stírá se rozdíl mezi 29. 3. a 30. 3., kdy jsou oba dny vedené jako "dnes", a pak jde počet dní vždy o -1. :-)
Mimochodem, Murdoch opraven.