Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
kaccci napsal(a):
V kalendáři pro ČR se mi nezobrazuje seriál Pustina, ale je to český seriál, tak si myslím, že by tam měl být. Ostatní české seriály co sleduju tam mám.
A díval ses na datum o den později? Já si ho testovně přidala do oblíbených a byl tam. Akorát mám kvůli zahraničním seriálům nastavené zobrazení posunuté, tak byl až v pondělí.
ševča napsal(a):
A díval ses na datum o den později? Já si ho testovně přidala do oblíbených a byl tam. Akorát mám kvůli zahraničním seriálům nastavené zobrazení posunuté, tak byl až v pondělí.
Jo to jsem si taky myslela, ale opravdu to tam nebylo. Ještě jsem pak zkoušela různě měnit nastavení a až když jsem si dala seriál znelíbit a znovu oblíbit tak se mi to v tom kalendáři zobrazilo. Vůbec nevím kde byl problém.
ritterqa napsal(a):
Zajímalo by mě, když si zaškrtnu "akceptovat časový posun u dat zahraničních premiér (projeví se i ve watchlistu)" proč je tento časový posun i u českých seriálů?
Protože to posune všechny. Se nedá snadno poznat jestli je seriál evropský, australský či americký, aby se posun přizpůsobil podle toho.
Nemá někdo problém s ical exportem kalendáře? Já když si přidám odkaz do iCloudu nebo FastMailu, tak se mi vůbec nic nezobrazuje. Kalendar.ics mi stáhnout jde.
Nevím jestli je problém u mě nebo ve formátu souboru. Ale vzhledem k tomu, že nefunguje ve 2 různých službách je to divné.
kecinzer napsal(a):
Nemá někdo problém s ical exportem kalendáře? Já když si přidám odkaz do iCloudu nebo FastMailu, tak se mi vůbec nic nezobrazuje. Kalendar.ics mi stáhnout jde.
Nevím jestli je problém u mě nebo ve formátu souboru. Ale vzhledem k tomu, že nefunguje ve 2 různých službách je to divné.
Mrknu na to.
kecinzer napsal(a):
Už by mělo chodit. Minimálně validátor s tím už nemá problém (nebyly tam macovské konce řádků).