Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Čus, chtěl jsem se pustit do nějakého (fantasy) seriálu od CW, jen nevím který. Je jich nějak moc. Takže vybírám mezi Arrow, The Tomorrow People, The Vampire Diaries, Supernatural, The Originals nebo The 100. Díky za radu ;)
Dopručuji se podívat na všechny tyhle seriály. Začni třeba podle abecedy :)
Já určitě doporučuju Supernatural :) (TTP je taky fajn, akorád ze začátku byla série taková slabší :))
Já doporučuju Arrow a Supernatural. Ty se jim neskutečně povedly :D, ale asi si to vybralo daň na jejich ostatních seriálech, které mně osobně nejlépe nezaujali (Tomorow people) nebo až znechutili ( usuzuju brzo ale sem si jist, že The 100 se vážně nezvedne z absolutního dna).
Skoro všechny jsou fajn. Za mě ale stoprocentně Arrow, zatím nezklamal a jelikož mám "komiksáky" rád.. No prostě seriál je boží, doporučuji! :-)
K těm novým jsem se ještě nedostala. TVD jsem sledovala, ale ať se horšilo sebevíc, nechtěla jsem se na to vykašlat, pak to ale přehnali pořádně s dítětem s upírem a já ztratila nervy, ale tak to je až od konce minulé řady. Co se Supernatural týče, viděla jsem pár starých dílů a líbily se mi hodně, ale pak v dalších řadách, z toho, co jsem slyšela, šli silně do Bible a to je pro mě nepřekonatelná překážka, ale to nemusí vadit každému.
Díky za rady :)