Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ajbu napsal(a):
Skvělý - ta přidaná negace u filtrů se vám povedla! Díky! Mnohem jednodušší vyhledávání.
Mám ještě jeden návrh: co takhle když je tam Začátek natáčení, dát i Konec natáčení?
Aby šly hledat seriály starší, bez nejnovějších a tím pádem by se jich zobrazilo víc v daném časovém období... Hm? Co myslíte?
Už tam je byť trochu schované. Stačí zvolit, že seriál je ukončený (jiný taky konec natáčení nemají, že jo :-D).
Ehe.... Joo - jako bych nic nenapsala :D :D asi mi takhle při večeru přišlo to od do na csfd přehlednější. Zapojím zas mozek, nó! Díky ;)
ajbu napsal(a):
Ehe.... Joo - jako bych nic nenapsala :D :D asi mi takhle při večeru přišlo to od do na csfd přehlednější. Zapojím zas mozek, nó! Díky ;)
No je to takový zašitý. Asi přesunu.
Zdravim, jedna z věcí co mě štve, je že se zobrazuje pouze prvních 100 seriálů. Není možné, aby si to uživatel mohl rozšířit, když by chtěl? Já to nikde nenašla.. např. Chtěla jsem si vyfiltrovat všechny seriály od Netflixu a zobrazují se mi jen po písmeno C. Což mi prostě přijde docela nešťastný. Nechci nějaký seriály při hledání diskriminovat zadáváním dalších parametrů. Třeba to jde, ale v tuhle chvíli nevím jak.. takže díky za odpověď nebo radu.
misyrka napsal(a):
Zdravim, jedna z věcí co mě štve, je že se zobrazuje pouze prvních 100 seriálů. Není možné, aby si to uživatel mohl rozšířit, když by chtěl? Já to nikde nenašla.. např. Chtěla jsem si vyfiltrovat všechny seriály od Netflixu a zobrazují se mi jen po písmeno C. Což mi prostě přijde docela nešťastný. Nechci nějaký seriály při hledání diskriminovat zadáváním dalších parametrů. Třeba to jde, ale v tuhle chvíli nevím jak.. takže díky za odpověď nebo radu.
Je výpočetně značně náročné. Budu o tom uvažovat do VIP.
misyrka napsal(a):
Jediná možnost je přidat do parametrů písmeno, kterým začíná název. Je to zdlouhavé, ale postupně se ukážou všechny.