Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj všichni!
Chtěla bych se zeptat, jestli jde někde nastavit, aby se mi v kalendáři zobrazovaly české seriály v ten den, kdy běží a ne o den později. Mám tam nastavené, aby se mi zahraniční seriály zobrazovaly o den později, kvůli časovému posunu. Ale když koukám na český seriál, třeba na Trabantem napříč Jižní Amerikou, tak ten vychází ve středu, ale mně se zobrazuje ve čtvrtek. Nevíte jak na to, aby se zobrazoval normálně?
Doufám, že to někdo pochopil a může mi pomoci. Díky moc! :)
Chápu, ale bohužel nevím.
TvlPaulo napsal(a):
Ahoj všichni!
Chtěla bych se zeptat, jestli jde někde nastavit, aby se mi v kalendáři zobrazovaly české seriály v ten den, kdy běží a ne o den později. Mám tam nastavené, aby se mi zahraniční seriály zobrazovaly o den později, kvůli časovému posunu. Ale když koukám na český seriál, třeba na Trabantem napříč Jižní Amerikou, tak ten vychází ve středu, ale mně se zobrazuje ve čtvrtek. Nevíte jak na to, aby se zobrazoval normálně?
Doufám, že to někdo pochopil a může mi pomoci. Díky moc! :)
To bych řekl, že bohužel nepůjde. Buď máš nastaven časový posun, nebo ne. :-)