Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V noci ze 13.5. na 14.5. proběhne migrace serveru na nový výkonnější stroj. Bude se to dělat v noci a očekávaná délka výpadku je cca. 1 hodinu, ale všichni víme, jak to chodí. :-D
Dojde taky ke změnám IP adres serveru, ale s tím se za vás snad nějak vypořádá DNS a ráno by při troše štěstí mělo jet všechno všem. Pokud ne tak nás zkuste buzerovat na nějaké sociální síti.
Očekávané zrychlení je 3-5 násobné, tak to za tu trochu nepohody stojí.
Tak to je super:)
Odstavka vubec neni dlouha. Mne SZ pravidelne vypadne minimalne na hodinu kazdou noc, a pokud se to zlepsi tak jsem jedine rada ;)
Illyria napsal(a):
Tak to je super:)
Odstavka vubec neni dlouha. Mne SZ pravidelne vypadne minimalne na hodinu kazdou noc, a pokud se to zlepsi tak jsem jedine rada ;)
Na hodinu snad ne... Mezi 2-4 je cca 10 minut, kdy se zalohuje, ale hodina to určitě neni.
Ano, je to +- 10 minut po druhé hodině. (Nevím proč mám zafixovaný čas 2:13)
BuBBleS napsal(a):
Ano, je to +- 10 minut po druhé hodině. (Nevím proč mám zafixovaný čas 2:13)
Od 2:15 zemřeš?
Mně rychlí připadáte už teď, ale i kdyby to bylo k ničemu, tu hodinu určitě všichni pochopí.
ševča napsal(a):
Od 2:15 zemřeš?
nemyslíš náhodou 3:15? :D
inekafe napsal(a):
nemyslíš náhodou 3:15? :D
Jo, tak to je možné. Já ten film neviděla :).