Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
8.5 a otázka stále nikde.....kdy se má zobrazit???
Až ji vymyslím. :D
Fruiko napsal(a):
Až ji vymyslím. :D
a inak by to asi chcelo trochu upraviť frázovanie, pretože "Soutěžní otázku máš úspěšně za sebou." sa tam myslím objaví i keď na položenú otázku odpovedal človek nesprávne ;) just sayin'...
//a dá sa to teda chápať dvojako, do you know what I am saying?
stepule napsal(a):
edule napsal(a):
Už tam je. :-)
HonZajs000 napsal(a):
Už tam je. :-)
vím, vím =)
V článku o soutěži se píše něco, jako že lidi mají napsat svojí adresu, aby se mohla výhrá poslat, že se admini nebudou ptát každýho dodatečně... aspoň takhle to chápu. Nevyplňuje se ale takhle náhodou adresa na profilu, aby se mohly výhry posílat? Když ji tam někdo nemá, tak čus, sereme na tebe, dáme ji jinýmu, kdo ji tam má.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
V článku o soutěži se píše něco, jako že lidi mají napsat svojí adresu, aby se mohla výhrá poslat, že se admini nebudou ptát každýho dodatečně... aspoň takhle to chápu. Nevyplňuje se ale takhle náhodou adresa na profilu, aby se mohly výhry posílat? Když ji tam někdo nemá, tak čus, sereme na tebe, dáme ji jinýmu, kdo ji tam má.
Tím v článku je myšleno vyplnění neveřejné adresy v nastavení, v kolonce adresa pro soutěže, adresa na profilu není nutná.
Drunk_Queen napsal(a):
Tím v článku je myšleno vyplnění neveřejné adresy v nastavení, v kolonce adresa pro soutěže, adresa na profilu není nutná.
Tu jsem právě myslel. Jenom jsem to debilně napsal :cD
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tu jsem právě myslel. Jenom jsem to debilně napsal :cD
Tak když už se do nějaké soutěže přihlásíš, tak není tak náročné si vyplnit i tu adresu.