Diskuzní fórum

Názov seriálu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

hudos00781
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
8. 5. 2014 / 22:43:46 (před 10 roky)
off

keď som bol malý tak v telke chodil seriál o dievčati ktoré malo otca nejakého vedca ktorý pracoval na nejakom výskume a vytvoril nejakú látku ktorú vypila alebo neviem čo jeho dcéra, ktorá potom získala zvláštne schopnosti ako napr. vedela sa premeniť na tekutinu a podliezť popod dvere alebo vysávala izbu bez toho aby sa dotkla vysávača a pod. neviete niekto ako sa ten seriál volal? za odpoveď vám vopred ďakujem odpoveď mi prosím pošlite na daniel.hudak4@gmail.com

pls odpoveď mi pošlite na: daniel.hudak4@gmail.com
Cheera
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
19. 5. 2014 / 20:52:12 (před 10 roky)
off
hudos00781 napsal(a):

keď som bol malý tak v telke chodil seriál o dievčati ktoré malo otca nejakého vedca ktorý pracoval na nejakom výskume a vytvoril nejakú látku ktorú vypila alebo neviem čo jeho dcéra, ktorá potom získala zvláštne schopnosti ako napr. vedela sa premeniť na tekutinu a podliezť popod dvere alebo vysávala izbu bez toho aby sa dotkla vysávača a pod. neviete niekto ako sa ten seriál volal? za odpoveď vám vopred ďakujem odpoveď mi prosím pošlite na daniel.hudak4@gmail.com

to vyzerá zaujímavo :D vie niekto ako sa to volá? :D

Bubalus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 5. 2014 / 21:13:35 (před 10 roky)
off
hudos00781 napsal(a):

pokud si dobře pamatuju, tak by to měl být tento: https://www.serialzone.cz/serial/tajuplny-svet-alex-mackove/

For Pony!!
heathcotegeorgianna9
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 7. 2023 / 08:44:29 (před 68 týdny)
off

vyzerá to zaujímavo. Vie niekto ako sa to volá?