Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
keď som bol malý tak v telke chodil seriál o dievčati ktoré malo otca nejakého vedca ktorý pracoval na nejakom výskume a vytvoril nejakú látku ktorú vypila alebo neviem čo jeho dcéra, ktorá potom získala zvláštne schopnosti ako napr. vedela sa premeniť na tekutinu a podliezť popod dvere alebo vysávala izbu bez toho aby sa dotkla vysávača a pod. neviete niekto ako sa ten seriál volal? za odpoveď vám vopred ďakujem odpoveď mi prosím pošlite na daniel.hudak4@gmail.com
hudos00781 napsal(a):
keď som bol malý tak v telke chodil seriál o dievčati ktoré malo otca nejakého vedca ktorý pracoval na nejakom výskume a vytvoril nejakú látku ktorú vypila alebo neviem čo jeho dcéra, ktorá potom získala zvláštne schopnosti ako napr. vedela sa premeniť na tekutinu a podliezť popod dvere alebo vysávala izbu bez toho aby sa dotkla vysávača a pod. neviete niekto ako sa ten seriál volal? za odpoveď vám vopred ďakujem odpoveď mi prosím pošlite na daniel.hudak4@gmail.com
to vyzerá zaujímavo :D vie niekto ako sa to volá? :D
hudos00781 napsal(a):
pokud si dobře pamatuju, tak by to měl být tento: https://www.serialzone.cz/serial/tajuplny-svet-alex-mackove/