Diskuzní fórum

Jak se mění seriálový vkus

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 5. 2014 / 18:31:39 (před 10 roky)
off

Ahoj, nedávno jsem viděla jeden díl Herculese a nevěřila jsem svým očím, co to bylo za blbost. Kdysi dávno (to mi bylo asi cca 10 let) patřili Hercules a Xena k mým nejoblíbenějším seriálům a teď jsem si říkala, jak jsem se jen na takovouhle pí**vinu mohla dívat a navíc to mít ráda. Taky se vám stává, že když vidíte nějaký seriál s odstupem let, že si říkáte, co jsem to byl jen za člověka, že se mi tohle líbilo?
Když už se tak prohrabuji pamětí, napadají mě ještě Strážci vesmíru a Buffy, nepatřili sice k mým nej, ale taky jsem je měla celkem ráda.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 5. 2014 / 18:34:54 (před 10 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Ahoj, nedávno jsem viděla jeden díl Herculese a nevěřila jsem svým očím, co to bylo za blbost. Kdysi dávno (to mi bylo asi cca 10 let) patřili Hercules a Xena k mým nejoblíbenějším seriálům a teď jsem si říkala, jak jsem se jen na takovouhle pí**vinu mohla dívat a navíc to mít ráda. Taky se vám stává, že když vidíte nějaký seriál s odstupem let, že si říkáte, co jsem to byl jen za člověka, že se mi tohle líbilo?
Když už se tak prohrabuji pamětí, napadají mě ještě Strážci vesmíru a Buffy, nepatřili sice k mým nej, ale taky jsem je měla celkem ráda.

Taky se mi to stává...

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
11. 5. 2014 / 23:02:04 (před 10 roky)
on

Já milovala A - team :-)
Xena byla taky super. Nesmíme se stydět za minulost :-) Za pár let si zase bude celá generace připadat trapně kvůli Haně Montaně a Kouzelníkům z Waverly

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
12. 5. 2014 / 00:41:57 (před 10 roky)
off

Já zase když koukám na nějaký seriál z dětství, tak je to taková nostalgie, že se mi to líbí i teď, i když vim, že je to kravina :D Strážci vesmíru jsou dokonalým příkladem :D

There are no cows in space.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
12. 5. 2014 / 00:55:38 (před 10 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Já milovala A - team :-)
Xena byla taky super. Nesmíme se stydět za minulost :-) Za pár let si zase bude celá generace připadat trapně kvůli Haně Montaně a Kouzelníkům z Waverly

Až za pár let?

Já si trapně nepřipadám. Taky jsem žrala Xenu a Herculese a co tady dál padlo, ale není pro mě nepochopitelné proč. Tehdy se prostě točilo takové fantasy a na tehdejší dobu to bylo dobré. Vždyť to bude okolo 20 let! Oni nežili v době Game of Thrones. To je jak vyčítat filmům pro pamětníky, že nezavřeli Karlův most, ale místo toho ho s lidma promítali na plátně za herci. Jiná doba, jiné nároky. Jak to tehdy musel být pokrokový nápad, založit seriál na řecké mytologii? Kolik z dnešních mladých lidí ví, kdo to byl Áres právě kvůli tomu, že jako malí sledovali Xenu? Podívala bych se na to dneska? Asi už ne, ale taky jsem to sledovala už ve školce, kultura a obzvlášť technika se vyvinula úplně jinam. Takový Shakespeare má taky občas celkem dětinský humor na dnešní dobu a děláme, že nic, protože se na to díváme z pohledu jeho současníků, každá doba má svůj styl a devadesátky byly podle mě velkým milníkem mezi tím, jak se točilo dřív a jak se točí dnes, a většina tehdejších seriálů i filmů jsou často velké unikáty.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
25. 5. 2014 / 08:36:00 (před 10 roky)
off

Ja jako mala milovala Angela, Buffy(ty jsou mymi nej serialy), Charmedky, Xenu, Komisare Rexe, Beverly Hills 90210, Melrose Place, Dallas a Dawsonuv svet...pak sitcom Zenaty se zavazky.

Muj vkus se nezmenil, na vsechny serialy se rada znovu podivat, kdyz to bezi v televizi.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
25. 5. 2014 / 13:15:22 (před 10 roky)
off

Taky jsem sledovala Angela a Buffy a tenkrát mě to hrozně bavilo, ale teď už ne. V současnosti je promě nej seriál Game of Thrones a The Walking Dead, na ty se dívám hned jak jsou přeložené titulky, ale těžko říct, jestli je budu tak žrát dejme tomu i za 5 let. Ze starých seriálů můžu sledovat pořád dokola Přátele, Mash a Simpsons, ty se mi asi nikdy neomrzí.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 5. 2014 / 14:02:57 (před 10 roky)
off

Taky jsem sledoval Herkulese a Xenu a taky Ztracený svět. Nedávno jsem sjel pár dílů Ztraceného světa a pořád mi to přišlo dobré :D

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 12. 2014 / 22:28:09 (před 9 roky)
off

Xena,Herkules,Sindibád,Ztracený svět,Čarodějky,Buffy to bejvávali pecky.Teď už nejspíš ne,ale občas něco z toho zkouknu.

Dan
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 12. 2014 / 23:03:33 (před 9 roky)
off

Na serialech Herculese, Xena, Ztraceny svet, M*A*S*H, Straci vesmiru, Simsonovi, Buffy a Angel jsem prakticky vyrostl, takze na tak nejak nedam dopustit. Nedela mi problem se na ne obcas kouknout i v dnesni dobe a zavzpominat tak na sve mladi.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
1/2
12